free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

Τεχνικός διευθυντής ο Τ.Σπυρόπουλος, προπονητής ο Γ. Τριανταφύλλου στον Ατρόμητο Κερατσινίου

Η απόλυτα επιτυχημένη χρονιά 2015 – 2016 ως Πρωταθλητές  και η άνοδος μιας κατηγορίας ανεβάζει το πήχη των προσδοκιών και των στόχων πολύ ψηλά για όλους στον Ατρόμητο Κερατσινίου .  Γενικός Αρχηγός αναλαμβάνει ο Κος Μιχάλης Ανδρεάκος .

 

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας  ανακοινώνει ότι ο Κος Τάκης Σπυρόπουλος αναλαμβάνει ως Τεχνικός Διευθυντής για την περίοδο 2016 -2017  .

Σε συνεργασία με το Δ.Σ. της ομάδας  επέλεξαν το πρόσωπο του καθ” όλα άξιου προπονητή με πολλές περγαμηνές στο ποδοσφαιρικό χάρτη του Πειραιά τον Κο Γιώργο Τριανταφύλλου με βοηθό τον Κο Νίκο Παπαδάκη για μια αγαστή ποδοσφαιρική συνεργασία .

Το προπονητικό τιμ  θα πλαισιώσει ο νέος γυμναστής Γιώργος Γεωργιάδης με πρώτο του μέλημα να φτάσει την ομάδα στο υψηλότερο σημείο αγωνιστικής ετοιμότητας και να διατηρηθεί εκεί σε όλη την αγωνιστική περίοδο .

Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Διεθνής Τερματοφύλακας Κώστας Μπαλαφούτης που  θα έχει και την εποπτεία των μικρών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας  .

Φυσιοθεραπευτής θα είναι  ο Θεόδωρος Θεοφανόπουλος , μαζί  και ο γιατρός Κος Ιωσήφ Αναστασιάδης πολύτιμο πολυεργαλείο για τον σύλλογο

Το αθλητικό υλικό θα δοθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:00 στα αποδυτήρια του γηπέδου ΑΓΕΤ Χαραυγής ενόψει της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα 17/8 και ώρα 17:30 στον ίδιο χώρο.

ΠΗΓΗ.stoplekto.gr

 

Related posts

Οι ομάδες του ΣΕΦ κινητοποιούνται

abola10

Η Α.Ε. Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού εκφράζει τα συγχαρητήρια της!

Abola Newsroom

Αρμενική-Άνω Νεάπολη 0-1

Abola Team 3