free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Το μεγάλο «αντίο» του Δημήτρη Μητρογιάννη

 

Μετά απο 30 χρόνια σπουδαίας ποδοσφαιρικής καριέρας, ο πορτιέρο Δημήτρης Μητρογιάννης που πλέον εκτελεί χρέη Τεχν. Διευθυντή στα Σπάτα, κρεμάει τα γάντια

 

Διαβάστε τι γράφει στο «αντίο» του ο Δημήτρης Μητρογιάννης, ο οποίος αγωνίστηκε σε ΠΑΕ Αθηναικό, Κηφισιά, Γλυκά Νερά, ΠΑΕ Κέρκυρα, Λεωνίδιο, ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, Προοδευτική, ΠΑΕ Ασπρόπυργος, ΠΑΕ Βύζας, ΠΑΕ Κασσιόπη, Αιγάλεω, Περαμαικός, ΠΑΕ Γλυφάδα, Θύελλα Αγίου Δημητρίου, Ηλιούπολη, Αήττητος Σπάτων:

«Μετά απο 30 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα γάντια μου . Η στεναχώρια ειναι μεγαλη για όσους δεν το έχουν ζήσει αυτο το συναίσθημα δεν μπορούν να το καταλάβουν , τρεις ομάδες ειναι αυτές που θα εχω παντα στην καρδιά μου , για μένα πρωτη ειναι ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που απο 7 χρόνων ξεκίνησα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα . Μετα ανδρώθηκα στην τοτε ΠΑΕ το 1998 στην Α εθνική , μετα απο χρόνια ηταν η μεγαλη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που έπαιξα 3 χρόνια στα δύσκολα χρόνια της ομάδας . Εκει μου ειπε ο συγχωρεμενος ο Μπαταγιαννης (έλα στην ομάδα και ας ειναι Δ εθνική εδω θα σε θυμηθεί η μανα σου παλι ) . Μεγαλη ατάκα απο έναν μεγάλο παράγοντα . Οντος εκει πιστεύω οτι αγαπήθηκα και την αγάπησα την ομάδα αυτή . Τέλος ηταν ο ΒΥΖΑΣ που ήμουν στην ιστορία όπου ανεβάσαμε την ομάδα στην Β απο την Γ και την επόμενη την κρατήσαμε στην Β εθνική με νύχια και με δόντια . Απο εκεί και πέρα θελω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου και σε αυτούς που δεν με γούσταραν και σε αυτούς που με γούσταραν , ποτε δεν τους δημιούργησα πρόβλημα . Στους συμπαίκτες μου όλους και σε όλους τους παράγοντες . Οι ομάδες που αγωνιστικά ηταν ( ΠΑΕ Αθηναικός , Κηφισιά , Γλυκά Νερά , ΠΑΕ Κέρκυρα , Λεωνίδιο , ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας , Προοδευτική , ΠΑΕ Ασπρόπυργος , ΠΑΕ Βύζας , ΠΑΕ Κασσιόπη , Αιγάλεω , Περαμαικός , ΠΑΕ Γλυφάδα , Θύελλα Αγίου Δημητρίου , Ηλιούπολη , Αήττητος Σπάτων ). Και η τελευταία ομάδα που θα καταθέσω το δελτίο μου φέτος θα είναι ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Παλλαυρεωτικός σαρωτικός 5-0 εκτός τον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ανεβάζει στροφές ο ΑΟ Άρτεμις που νίκησε με σκορ 1-3 εκτός την Δόξα Αγ. Άννας

Abola Team 3