free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
AUTO

Ασταμάτητος ο Hamilton ! Νίκησε και στη Γερμανία !

Ο Lewis Hamilton πήρε τη νίκη στο Γερμανικό Grand Prix για να επεκτείνει τη διαφορά του για τον τίτλο από τον team-mate του στη Mercedes Nico Rosberg, ο οποίος βγήκε τέταρτος, πίσω από τις Red Bull των Daniel Ricciardo και Max Verstappen.

 

Ο Χάμιλτον πέταξε για τη 49η νίκη της καριέρας του και μέσω της στρατηγικής των pit stop της ομάδας του, που πάντως βοήθησε τον Γερμανό να ανακτήσει τις χαμένες θέσεις και να βρεθεί στην 2η θέση του βάθρου. Όμως ένα παράτυπο προσπέρασμα στον Φερστάπεν του κόστισε ποινή 5 δευτερολέπτων, που τον έβγαλε τελικά εκτός βάθρου (καθώς έπρεπε να τα εκτίσει στο 3ο του στοπ, στο οποίο καθυστέρησε και άλλα 3 δευτερόλεπτα από λάθος των μηχανικών).

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκο Ρόσμπεργκ με την δεύτερη Mercedes τερμάτισε τέταρτος, με αποτέλεσμα ο Χάμιλτον, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στην κατάταξη των οδηγών, να αυξήσει στους 19 βαθμούς το προβάδισμά του έναντι του Γερμανού. Ακολουθεί η καλοκαιρινή διακοπή της Φόρμουλα Ένα και η δράση θα συνεχιστεί στις 28 Αυγούστου με το βελγικό γκραν πρι στην πίστα του Σπα.


[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/NXdk2tf8Vho” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

McLaren 720S: Ακόμη πιο ισχυρή και γοητευτική, από την DMC

Abola Team 2

Το νέο Nissan Altima στην Έκθεση της Ν. Υόρκης

Abola Team 2

Πόσα εκατομμύρια παίρνουν οι οδηγοί της Formula 1

Abola Team 3