free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«Βόμβα» Ζουρούδη έσκασε στο Μπογιάτι!

 

Τον 37χρονο σέντερ φορ με σπουδαία παρουσία σε επαγγελματικό επίπεδο έκλεισαν οι «ερυθρόλευκοι» – Αποκτήθηκε και ο 20χρονος Νίκος Ντάρλας

 

Μεταγραφικό «μπαμ» από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που προχώρησε στην απόκτηση του Ηλία Ζουρούδη! Ο 37χρονος σέντερ φορ, με σπουδαία παρουσία σε επαγγελματικό επίπεδο, χθες το απόγευμα τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και μετακομίζει στο Μπογιάτι για να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει.

Με την υπόθεση Ζουρούδη ασχολήθηκε ιδιαίτερα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Δημήτρης Μακρής, ο οποίος με προσωπικές και ταχύτατες ενέργειες έκλεισε την σπουδαία μεταγραφή. Αναμφίβολα η προσθήκη του Ζουρούδη ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο το Μπογιάτι και ο κόουτς Νίκος Κόκκινος βλέπει την φαρέτρα του να γεμίζει με ικανότατους παίκτες και ισχυρές προσωπικότητες.

Ο Πέτρος Ζουρούδης να σημειώσουμε πως πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Λάρδου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ένα σωρό ομάδες, στο υψηλότερο επίπεδο. Συγκεκριμένα έχει παίξει -μεταξύ άλλων- σε Σκόντα Ξάνθη, Ατρόμητο Αθηνών, Χαλκίδα, Πανελευσινιακό, Θρασύβουλο, Παναιτωλικό, Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρας Ρόδου, Λεβαδειακό, Καλλονή και Λάρισα.

Απέκτησε και… ταλεντάκι!

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου επιβεβαιώνει πως ασχολείται ιδιαίτερα και με νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προοπτικές και ταλέντο. Σ’ αυτό το πλαίσιο αποκτήθηκε ο 20χρονος επιθετικός Νίκος Ντάρλας, ο οποίος είχε πέρυσι εντυπωσιακή σεζόν στον Χαλκηδονικό με 25 γκολ!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Ο Παλληνιακός έσπασε το αήττητο του Αστέρα Βάρης κερδίζοντας με 1-0

Abola Team 3

Κανόνι ο Παλληνιακός 4-1 τη Θήβα

Abola Team 3