free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«ΒΟΜΒΕΣ» στο Λαύριο: Στον Ολυμπιακό ο Χρ. Κοντογιάννης, έκλεισε και Κλωνάρη!

 

Νέο διπλό χτύπημα από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» Μιχάλη Τσίκλο

 

Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό Λαυρίου όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκαν, αλλά ίσως τώρα να… αρχίζουν!

Το αφεντικό «τρελάθηκε», λοιπόν, και όπως ενημερωθήκαμε το πρώι της Πέμπτης (4/8) οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» που προκαλεί αίσθηση τόσο στην Ανατολική Αττική όσο και στην Αθήνα.

Κι αυτό διότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Μιχάλης Τσίκλος κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον πολύπειρο επιθετικό Χρήστο Κοντογιάννη -ο οποίος χθες μόλις έμεινε ελεύθερος από την ΑΠΕΛ- αλλά και με τον Πάρη Κλωνάρη, που αποτελούσε μέχρι πρότινος παίκτη-βαρόμετρο για την Αγία Ελεούσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για να κλείσει το διπλό… deal, ο ισχυρός άνδρας και χρηματοδότης του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, δείγμα βέβαια της πρόθεσης του να παραδώσει ένα ρόστερ πρωταθλητισμού στον κόουτς Γιώργο Δημητρόπουλο.

Ποιος ειναι ο Χρήστος Κοντογιάννης…

Τα λόγια είναι περιττά για τον πολύπειρο άσο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΑΠΕ Λαυρεωτική, από την οποία αποχώρησε ως ελεύθερος. Αποτέλεσε επί σειρά ετών παίκτη-σημαία του Κεραυνού Κερατέας και ήταν μέσα σε όλες τις επιτυχίες του συλλόγου, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις. Και μπορεί να διανύει το 40ό έτος της ηλικίας του, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο μοιάζει… έφηβος, κάτι που φάνηκε και την περασμένη χρονιά, όπου είχε γεμάτη σεζόν. Ο Κοντογιάννης να σημειώσουμε πως αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης -έχοντας εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα- ενώ μπορεί να παίξει και στα χαφ.

Ποιος είναι ο Πάρης Κλωνάρης…

Όσον αφορά τον 21χρονο μέσο, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣΑ με την φανέλα του Καματερού και της Αγίας Ελεούσας, όντας ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην Αθήνα. Έχει εξαιρετικά στοιχεία και διακρίνεται για τα αμέτρητα χιλιόμετρα που κάνει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σημαίνει πως θα αποτελέσει ένα καλό εργαλείο στα χέρια του κόουτς Γιώργου Δημητρόπουλου. Ο Κλωνάρης, δε, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούκενος για την μεταγραφή του στο Λαύριο, φαίνεται να είχε αρκετές προτάσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες, ωστόσο προτίμησε τον Ολυμπιακό και θα φορά τα «ερυθρόλευκα».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,

Related posts

Επαναληπτική γενική συνέλευση στον Α.Ο.Κρυονερίου

Ρένος Γιαμπουράς

Φιλικό η Μαρκό με την Κ20 της ΑΕΚ

Abola Team 3

Κάτσικας: «Με αισιοδοξία για την κρίσιμη τελική ευθεία»

Kώστας Παλαιολόγος