free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ Κορωπίου: Σκέψεις να κατέβει ΜΟΝΟ στα πρωταθλήματα των Υποδομών!

 

Κορωπί… ώρα μηδέν, με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες

Σε διοικητικό αδιέξοδο φαίνεται να έχει περιέλθει ο ιστορικός ΑΟ Κορωπίου, αφού ύστερα από τρεις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις δεν έχει βρεθεί λύση για την επόμενη ημέρα!

Η διοίκηση Πάντου που έχει καταθέσει και την ψυχή της, έχει παραιτηθεί και είναι διατεθειμένη να βγει μπροστά ξανά ΜΟΝΟ εάν υπάρξουν «συμπαίκτες» που θα παρέχουν δυναμική βοήθεια στην ομάδα με εγγυήσεις.

Οι επόμενες ημέρες σαφέστατα είναι κρίσιμες για τον ΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σκέψη στη διοίκηση να κατεβάσει τη νέα σεζόν στα πρωταθλήματα ΕΠΣΑΝΑ ΜΟΝΟ τα τμήματα Υποδομών.

Πάντως, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Πάντου και οι συνεργάτες του δεν χάνουν την ελπίδα τους και εξακολουθούν να αναζητούν λύσεις… «Προσπαθώ να καταφέρω η ομάδα να δώσει το παρών. Δύσκολο το έργο, αλλά δεν απελπίζομαι. Το Κορωπί έχει μία δυναμική και θα ξανά βρει τον δρόμο του. Εκατόν δεκατρία χρόνια μετρά το Κορωπί. Είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της περιοχής μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πάντου, την ίδια ώρα που στο Κορωπί απευθύνουν κάλεσμα ενότητας!

Αποχαιρέτησε και αναζητεί ομάδα ο Καραούλης

Ενδεικτικό της κατάστασης και της αβεβαιότητας που υπάρχει στον ΑΟ Κορωπίου είναι η απόφαση του Αντώνη Καραούλη να αποχωρήσει από την ομάδα και να αναζητά πλέον νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο έμπειρος τεχνικός, εργάστηκε με επιτυχία πέρυσι τόσο στον ΑΟΚ όσο και στον Άρη Βούλας, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο και του Κεραυνού Κερατέας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,

 

 

 

Related posts

Γ. Τσούνης: “Προσπάθεια για ενίσχυση της Ατλαντίδας που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο”

Abola Team 3

Καλό δείγμα ο Αστέρας, 1-0 την Αγία Παρασκευή

Abola Team 2

Συνεργασία με την ALTERLIFE ανακοίνωσε η Ατλαντίδα

Ρένος Γιαμπουράς