free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Απέκτησε άλλη δυναμική με Θανόπουλο η Μάχη!

Μεγάλη ενίσχυση στην γραμμή κρούσης για τον Μαραθώνα, με την απόκτηση του ικανότατου μεσοεπιθετικού

 

«Άρπαξε» Θανόπουλο και απέκτησε άλλη δυναμική η Μάχη! Όπως ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Παρασκευής (5/8), η διοίκηση Γεραμάνη με κίνηση-ματ τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Μαραθώνα.

Προφανώς η απόφαση του αυτή έχει να κάνει και με το γεγονός πως στην τεχνική ηγεσία της Μάχης βρίσκεται ο Σταύρος Ηλιόπουλος, με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής έχει ξανασυνεργαστεί κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Αναμφίβολα η προσθήκη Θανόπουλου δυναμώνει αφάνταστα τους «κιτρινόμαυρους», καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια ποιότητα και σημαντικές εμπειρίες. Ο Δημήτρης Θανόπουλος να θυμίσουμε πως πέρυσι, στο πρώτο μισό της σεζόν, έπαιξε όλα τα παιχνίδια στον Ατρόμητο Πειραιά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, ενώ τον Φεβρουαριο μετακόμισε στην Φθιώτιδα και την ΑΕ Μαλεσίνας, όπου είχε επιτυχημένη παρουσία. Η πιο παραγωτική του σεζόν, δε, ήταν αυτή που έκανε πριν δύο χρόνια στη Δόξα Κορωπίου (Α’ ΕΠΣΑΝΑ), ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε: Α.Ο. Κορωπίου, Σαλαμίνα, Ρουφ, Χαϊδάρι, Εθνικό, Καλαμάτα και Μοσχάτο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μάχη:

Υπέγραψε ο έμπειρος Επιθετικός και δεινός σκόρερ Δημήτριος Θανόπουλος στην ΜΑΧΗ ο οποίος έχει αγωνιστεί και έχει διαπρέψει σε σωματεία όπως:

1) ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

2) ΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

3) ΠΑΟ ΡΟΥΦ

4) ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

5) ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

6) ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

7) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δ.Σ. τΟΥ Α.Π.Ο. ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ του εύχεται καλή σεζόν με υγεία.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Θύελλα Ραφήνας: Στην… τελική ευθεία με φόντο τα μπαράζ

Κορωπί-Κεραυνός Κερατέας 1-3

Abola Team 3

Τη Δευτέρα 28/8 ξεκινούν οι ακαδημίες του Αστέρα Βάρης

Abola Team 2