free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Αύριο φεύγει για Καρπενήσι ο Αήττητος, όπου θα αντιμετωπίσει Άρη – Αχαρναϊκό!

Με τους καλύτερους οιωνούς έχουν ξεκινήσει προετοιμασία τα Σπάτα, όπου αύριο (Κυριακή 7/8) αναχωρούν για Καρπενήσι, έχοντας κλείσει δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια

 

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Αήττητου Σπάτων από τις 3 Αυγούστου με τους καλύτερους οιωνούς για τη φετινή περίοδο 2016-2017 στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Η αρχή έγινε με τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων “Δημήτρης Δημητρίου” παρουσία των μελών της Διοίκησης, του προπονητή και των βοηθών του, των παικτών, αλλά και αρκετών φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Όλοι ευχήθηκαν καλό ξεκίνημα και καλή πορεία για τη φετινή χρονιά. Στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας με πολύ καλή διάθεση παρ’όλο που η ζέστη ήταν αφόρητη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρές ασκήσεις για ενδυνάμωση, τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ήρθαν σε επαφή με την μπάλα παίζοντας ένα μίνι δίτερμα στο μισό του γηπέδου.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές στο γήπεδο Σπάτων μέχρι το Σάββατο 6/8/2016 και την Κυριακή 7/8/2016 η ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου όπου θα συνεχίσει καθημερινά τις προπονήσεις, πρωί και απόγευμα,και με τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων με ομάδες που θα βρίσκονται τις ίδιες ημερομηνίες στο αθλητικό κέντρο (μένουν να επιβεβαιωθούν οι ημερομηνίες των φιλικών με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Αχαρναϊκό).

Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Αυγούστου.

(πηγή φωτογραφίες: sanchezguru)

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε σήμερα (17/10) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Κεραυνός – Μάχη (16.30) – Κάλεσμα στον κόσμο από τους Κερατιώτες!

Ρένος Γιαμπουράς

Μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών ο Αήττητος Σπατών!

Ρένος Γιαμπουράς