free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ.: «Τα παιδιά έχουν έρθει με όρεξη»

 

Ικανοποιημένος από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας δηλώνει ο Θοδωρής Τρανός

α αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στον Ήφαιστο Περιστερίου, θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν. Αυτό, όμως, που είναι εφικτό να καταγραφεί με σιγουριά, είναι η ικανοποίηση του Θοδωρή Τρανού για τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, από το ξεκίνημα της οποίας συμπληρώθηκε χθες μία εβδομάδα.

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του 32χρονου προπονητή των ερυθρολεύκων: «Ασφαλώς, είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος γιατί όλα πάνε βάσει σχεδιασμού και δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο. Αν και είναι δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, τα παιδιά έχουν έρθει με μεγάλη όρεξη».

Αναφορικά με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ήδη έχουν αποκτηθεί ο επιθετικός Σταύρος Κίτσιος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Χριστόπουλος από Κανάρη Νενήτων, ο αμυντικός Στέλιος Γιάκας από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο τερματοφύλακας Αργύρης Στουραΐτης από την Αμιλλα Περιστερίου, ο επιθετικός Φραγκίσκος Χίος από την Κηφισιά και ο επιθετικός Άρης Ζόνγκος από τους Τράχωνες Αλίμου, ο οποίος έπαιζε στον Ήφαιστο το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός και αποκτήθηκε, πλέον, με μεταγραφή.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ήφαιστου, πρόκειται να γίνει μία ακόμη μεταγραφή στην επιθετική γραμμή.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

 

Related posts

«Κλείδωσε» το τεχνικό τιμ στο Καματερό

admin

«Έκπληξη» με Μάρκου ο Κεραμεικός

Kώστας Παλαιολόγος

Κετσετζόγλου: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

Γιώργος Ανανίδας