free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ !!! ΣΤΟΝ Α.Ο. Η ΘΗΒΑ ΤΗΣ Γ ‘ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !!!

Δέκα Χρόνια μετά ο Α.Ο.  Η ΘΗΒΑ η Μεγάλη Ποδοσφαιρική Ιστορική Ομάδα τής Θήβας επανήλθε και θα αγωνιστεί στο  ερχόμενο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου τής Γ ‘ Εθνικής Κατηγορίας , για 7 η Ποδοσφαιρική περίοδο στην Ένδοξη Ιστορία του .
Ο Φίλαθλος Κόσμος τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ είναι δεδομένο ότι με ενθουσιασμό περιμένει πώς και πώς την  Επάνοδο τής Επίσημης Αγαπημένης Ομάδας τής Πόλης , στην Πρεμιέρα τής Γ ‘ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου , την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 .
Το Διοικητικό Συμβούλιο τής Ομάδας και φέτος με Πρόεδρο τον κ. Θανάση Βυλλιώτη διευρυμένο και ανανεωμένο φρόντισε να κρατήσει στην Ομάδα τον Καταξιωμένο  Πολύπειρο Προπονητή τής Ανόδου στην Γ ‘ Εθνική Κατηγορία κ. Γιώργο Λάμπρου , ο οποίος γράφει Ρεκόρ παρουσίας στον πάγκο τού Ιστορικού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ αφού την φετινή Ποδοσφαιρική περίοδο θα κοουτσάρει την Ομάδα για 7 η συνολικά περίοδο  , ενώ ήταν Προπονητής στον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ και την Ποδοσφαιρική περίοδο 2007-08 πάλι στην Γ ΄ Εθνική Κατηγορία .
 
16 !!! Μεταγραφές  ως επί το πλείστον νεαρών αλλά πολύπειρων Ποδοσφαιριστών με παραστάσεις οι περισσότεροι από Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου Β ‘ και  Γ ΄ Εθνικής Κατηγορίας , ανανέωσαν και ενίσχυσαν για τα καλά τον  Α.Ο. Η ΘΗΒΑ τής Γ ΄ Εθνικής Κατηγορίας , πού υπόσχεται στον Φίλαθλο του Κόσμο την δημιουργία μίας άκρως Ανταγωνιστικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας , πού με την υποστήριξη των Φιλάθλων της , των Χορηγών αλλά και των Φορέων , στο δύσκολο Πρωτάθλημα τής Γ ‘ Εθνικής Κατηγορίας  μπορεί να έχει  Πρωταγωνιστική πορεία .
 
 
 
 
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
Δημήτρης Σοβατζής

 


Related posts

Ο ΟΦ Ιεράπετρας 3-0 εκτός την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Σφέτσο και Μπανγκουρά ο Ασπρόπυργος

Abola Team 2

Βόμβα Καλαϊτζίδη: Μετονομάζεται σε Απόλλωνα Πόντου ο Απόλλων Καλαμαριάς

Abola Team 3