free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κραυγή αγωνίας από τον ΑΟ Κορωπίου!

 

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο σύλλογος – Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 19/08 για την εξεύρεση λύσης

 

Στον «αέρα» βρίσκεται ο ΑΟ Κορωπίου! Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση Πάντου, ενημέρωσε πως γίνεται μια τελευταία προσπάθεια και συγκαλείται την Παρασκευή 19/08 (στις 19:00 στο γήπεδο Αντώνης Πρίφτης) έκτακτη Γεν. Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για την εξεύρεση λύσης.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του κ. Πάντου όπως έχει γίνει γνωστό έχει παραιτηθεί κατά συνέπεια ο Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ παραμένει ακέφαλος. Παρά την παραίτηση του Δ.Σ γίνονται προσπάθειες κυρίως από την μεριά του κ. Πάντου αλλά και άλλων μελών ώστε να βρεθεί μια λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει για έναν από τους πιο Ιστορικούς Συλλόγους τον Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ δυστυχώς όμως κανένας δεν δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες του Συλλόγου, για αυτό γίνεται μια τελευταία προσπάθεια και συγκαλείται την Παρασκευή 19/08 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Αντώνης Πρίφτης Εκτ. Γεν. Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για την εξεύρεση λύσης ώστε αυτός ο Ιστορικός Σύλλογος να μην περιέλθει σε αδράνεια. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν πραγματικά τον Α.Ο.Κ να παρευρεθούν στο Αντώνης Πρίφτης και να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους.

Υ.Γ. Ενημερώνουμε όλα τα μέλη αλλά και τους φιλάθλους του Συλλόγου ότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα τόσο επικίνδυνα σε σημείο που ο Α.Ο.Κ για πρώτη φορά στην πλούσια Ιστορία του να κινδυνεύει να μην δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγετε. Η παρουσία όλων μας είναι επιτακτική και αναγκαία».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

«Απέδρασε» από τον Κόκκινο Μύλο ο Αστέρας, 1-0 τον Αχιλλέα!

Abola Team 2

Στον Παλληνιακό ο Αρκούδας-Οι δηλώσεις στο ξεκίνημα της ομάδας και οι νέες εμφανίσεις

Abola Team 2

Ο Μαγγίνας συνεχάρη τους παίκτες του για το μεγάλο διπλό στο Κρυονέρι!

Ρένος Γιαμπουράς