free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Φιλική ήττα για Νάουσα

 

Ο Κεραυνός Επισκοπής επικράτησε με σκορ 2-0 του ΦΑΣ Νάουσα

Δοκιμών συνέχεια για τις δύο ομάδες, που έδωσαν σήμερα το δεύτερο φιλικό τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Κεραυνός Επισκοπής, μετά το 4-0 στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας, πραγματοποίησε σήμερα μια ακόμη πειστική εμφάνιση και επικράτησε με σκορ 2-0 του ΦΑΣ Νάουσα, που φέτος θα εκπροσωπήσει την Ημαθία στη Γ Εθνική. Ο Βαγγέλης Ντίσιος προχώρησε και σήμερα (μετά το 3-2 κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου) σε αρκετά…πειράματα, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα και σίγουρα έχει σχηματίσει μια πρώτη άποψη για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών του.

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον Βασίλη Αργυρίου, που αντιμετώπισε σήμερα την ομάδα με την οποία γνώρισε περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες… Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικά ξεσπάσματα στην απόδοση τους και έδειξαν πως έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε πως δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Γιαουτζής, ο οποίος όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας, θα ενσωματωθεί στην ομάδα το Σάββατο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με αυτογκόλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμμανουήλ.

Οι «κοκκινόμαυροι» συνέχισαν έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα αλλά ο Μπουρνάζης δεν πλάσαρε σωστά τον Γρηγοριάδη. Από το σημείο εκείνο και με την είσοδο στη συνέχεια του Γιώργου Μπρέγκου (ένιωσε ενοχλήσεις ο νεοαποκτηθείς Τόσιος και αντικαταστάθηκε) οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, πάτησαν περισσότερο περιοχή και απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ την εστία του Λίκα.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές που έριξε τον ρυθμό του αγώνα, με τον Κεραυνό να φτάνει και σε δεύτερο τέρμα με τον Κώστα Ντέλλα στο 62“, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ σε δύο φιλικά. Να σημειώσουμε πως στα τελευταία 10 λεπτά, ο Κεραυνός αγωνίστηκε με 10 παίκτες μετά από τον μυικό τραυματισμό του Μπουρνάζη, ωστόσο ο Βασίλης Αργυρίου (που είχε ήδη ρίξει όλους τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο) επέλεξε να μην τον αντικαταστήσει από αυτούς που είχαν αγωνιστεί στο πρώτο μέρος.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Κεραυνό το ερχόμενο Σάββατο 20/8 στην Αριδαία κόντρα στον τοπικό Αλμωπό ενώ ο ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται την Κυριακή 21/8 τον Διαγόρα Σεβαστής που είναι επίσης νεοφώτιστος στη Γ Εθνική.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου.
Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Μανδάλης, Λέσκας, Βοτάρης, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Εμμανουήλ, Παραστατίδης, Ντέλλας, Μπουρνάζης, Ουρούτσι. Αγωνίστηκαν και οι Σταματέλος, Μπλούκας, Σαμιώτης.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Αγγελίδης, Περηφανόπουλος, Δίντσης, Τούφας, Τόσιος, Λαμπριανίδης, Νίκου, Μουρίκι, Γιαννόπουλος, Κωτσόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Τασιώνας, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Καπετάνος, Μουσικάκης, Βλαχοδήμος Ζ., Παντζαρτζίδης, Μπιγκάνος. Λύτης, Μάρκου.

Πηγή: sportsup

Related posts

Με ανατροπή στο σκορ ο Παθιακάκης 2-1 τον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3

Τέλος από τον Άγιο Στέφανο Ιωσήπου και Λιόντας

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 8/3

Abola Newsroom