free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
EUROPA LEAGUE

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε στην έδρα της Αρούκα

Ο Ολυμπιακός έψαχνε ουσιαστικά το αποτέλεσμα και δευτερευόντως το καλό ματς απέναντι στην Αρούκα, που παίζει πολύ σφιχτά και πέτυχε τον στόχο του με το γκολ του Σεμπά από το πρώτο μέρος. Λογικά με την ρεβάνς στις 21.45 την ερχόμενη Πέμπτη στο Καραϊσκάκης, δεν μπορεί να χάσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League από μια μέτρια ομάδα.

 

Ο Ολυμπιακός έψαχνε κατ αρχήν ένα γκολ απέναντι σε μια πολύ «σφιχτή ομάδα», που ποντάρει στην άμυνα της και του το έδωσε ο Σεμπά στο 27, από σέντρα του Πάρντο, σε ένα πρώτο 45λεπτο, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Καπίνο (εκτός από ένα-δυο σουτ εκτός περιοχής).

 

 

Στο ίδιο χαμηλό τέμπο και το β΄ μέρος με την Αρούκα να πιέζει πάντως περισσότερο και τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων να κάνει δύο σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ η μοναδική στιγμή που απείλησε ο Ολυμπιακός ήταν στο 80 με τον Καμπιάσο.

 

 

Παρότι δεν έλειψαν τα λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι στο β μέρος, θα πρέπει να αυτοκτονήσουν οι ερυθρόλευκοι στην ρεβλανς για να μην είναι και αυτοί στους ομίλους του Europa League.

Η 11άδα του Ολυμπιακού (4-2-3-1): Καπίνο/Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια/Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο/Σεμπά (88 Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (72 Ανδρούτσος), Πάρντο (89 Ζντιέλαρ)/Ιντέγε.

 

ΠΗΓΗ: cnn.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: novasports.gr (The Copyrights belongs to UEFA and NOVASPORTS TV)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/G_hs4Hj1N2I” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας στον Β’ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ

Abola Team 2

“Φουρτουνιασμένος” ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι (vid)

Abola Team 2

Ο Άγιαξ νίκησε με 2-1 στη Λεωφόρο

Ρένος Γιαμπουράς