free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φωτόπουλος: Ανάγκη για βελτίωση στη δημιουργία

 

Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας μετέφερε, μέσω του pamebala.gr, τις εντυπώσεις του από την παρουσία της ομάδας του απέναντι στην Παναχαϊκή.

Την ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟ Βάρδας, είχε το απόγευμα του Σαββάτου (21/8) ο Ηλίας Φωτόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός είδε την ομάδα του να δίνει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τεστ απέναντι στην Παναχαϊκή (0-1), που ετοιμάζεται με… πρωταγωνιστικές διαθέσεις, παρότι καθυστέρησε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό και την υλοποίησή του. Μάλιστα, δεν αρνήθηκε να μοιραστεί τις εντυπώσεις του με το pamebala.gr, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αμυντική λειτουργία αλλά και την αναγκαιότητα για βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι.

«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος, ειδικά με την αμυντική συμπεριφορά και λειτουργία της ομάδας. Για 60 με 65 λεπτά ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι στον αντίπαλό μας. Μάλιστα, το παιχνίδι πήγαινε προς την ισοπαλία, διότι και ο αντίπαλος δεν είχε ιδιαίτερη επιθετική δραστηριότητα. Ωστόσο, από ένα καθαρό ατομικό λάθος του τερματοφύλακα μπήκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Φωτόπουλος, για να συμπληρώσει: «Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στο δημιουργικό κομμάτι, να αυξήσουμε την επιθετικότητά μας».

Τέλος, ξεκαθάρισε κατόπιν σχετικής ερώτησης πως η ομάδα του δεν έχει ανάγκη από προσθήκες: «Η ομάδα είναι πλήρης. Θα αποκτηθεί μόνον ένας τρίτος τερματοφύλακας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας».

Στο χθεσινό φιλικό ο ΠΑΟ Βάρδας αγωνίστηκε ως εξής: Κωνσταντινόπουλος, Αγουρίδης, Μαργαρώνης, Ανδριέλλος (35′ λ. τρ. Μελέκος), Σιδέρης, Γ. Πολίτης (75′ Παλιάτσας), Νικολόπουλος (70′ Καλογερόπουλος), Βατσής (65′ Καρούτης), Ντόμας (80′ Κακαφώνης), Σαμπανέι (72′ Λούρμπας), Καζαντζής.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Σάββατο ο Διαγόρας Ρόδου με το Κερατσίνι

Abola Team 2

Πήρε και Κατσικογιάννη μετά το Μιχελή ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 2

Με ανατροπή ο Ηρόδοτος 4-2 τον Γιούχτα

Abola Team 2