free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ενισχύεται σε αντρικό και ακαδημίες o Κεραυνός Πετρούπολης

Πήρε Βασιλάρη και Καβαλάρη, ενώ ανέλαβε θέση στα τμήματα υποδομής ο Σπέρτος.

Δύο νέες μεταγραφές για τον Κεραυνό Πετρούπολης, που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν από την Πέμπτη, που αναμένεται να τον βοηθήσουν σημαντικά στην νέα προσπάθεια που θα κάνει για διάκριση στη Β’ ΕΠΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος Θοδωρής Βασιλάρης (κεντρική φώτο κειμένου) αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Κεραυνού Πετρούπολης, για να διαγράψει μία εξαιρετική πορεία, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Δ’ εθνική με Ωρωπό, Θεσπρωτό, Αιγάλεω, Αστέρα Δερβενίου και τώρα επιστρέφει περισσότερο ώριμος και έμπειρος για να βοηθήσει.

Ο 19χρονος Χρήστος Καβαλάρης αγωνίζεται σαν δεξιός αμυντικός και έπαιζε στον Ορφέα Αιγάλεω.

 

Παράλληλα ο σύλλογος της Πετρούπολης ανακοίνωσε την συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Βασίλη Σπέρτο, που αναλαμβάνει τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο 35χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει να επιδείξει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Προοδευτική, Πανελευσινιακό, Άρη Θεσσαλονίκης, Φωστήρα αλλά και με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας, θα αναλάβει επικεφαλής στα τμήματα υποδομής.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ.ΒΕΛΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 25-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες

Abola Team

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΣΟΛΑΚΟ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Abola Team 3