free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανακοίνωσε πέντε προσθήκες το Μοσχάτο

Ενίσχυση στο ρόστερ των «πρασίνων».

 

Στην απόκτηση πέντε παικτών προχώτησε η ΑΕ Μοσχάτου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (23/8) το απόγευμα, καλύπτοντας πολλές και σημαντικές «τρύπες» του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, στους «πράσινους» θα ανήκει ο 20χρονος τερματοφύλακας Θωμάς Ντέντες που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Πανελευσινιακό, ο 18χρονος μεσος Μάριος Φλαμένγος και ο 19χρονος αριστερός μπακ Γιάννης Γιαννόπουλος από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, αλλά και οι πιο έμπειροι με τους Νίκο Στάμο (29χρονος, επιτελικός) από την Φωστήρα και τον Λεωνίδα Γκορόγια (24χρονος, δεξί μπακ) από τον Εθνικό Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ντέντες Θωμάς (Τερματοφύλακας): Ο Θωμάς είναι 20 χρονών μοσχατόπουλο βγαλμένος από τα σπλάχνα των ακαδημιών της Α.Ε Μοσχάτου που στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αγ. Δημητρίου, ΠΑΟ Ρούφ, Κ20 ΠΑΕ Κέρκυρας και αποκτήθηκε από ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Φλαμέγκος Μάριος (Χαφ): Ο Μάριος αποκτήθηκε από ελεύθερη μεταγραφή από την Θύελλα Αγ. Δημητρίου, είναι 18 ετών με θητεία στην Κ17 του Πανιωνίου.

Γιαννόπουλος Ιωάννης (Αριστερό Μπακ Χαφ): Ο Γιάννης είναι 19 ετών και αποκτήθηκε από ελεύθερη μεταγραφή από την Θύελλα Αγ. Δημητρίου με θητεία στην Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στάμος Νικόλαος (Επιθετικό Χαφ): Ο Νίκος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Φωστήρα, είναι 29 ετών με πλούσια καριέρα σε Β΄ & Γ΄ Εθνική με Φωστήρα – Ηλυσιακό – Αιγάλεω – Τρίκαλα – Καβάλα – Νίκη Βόλου – Ναυπακτιακό Αστέρα & Παναξιακό.

Γκορόγιας Λεωνίδας (Δεξί Μπακ – Χαφ): Ο Λεωνίδας αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Εθνικό Πειραιώς, είναι 24 ετών γνωστός στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, αφού πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΜ ως δανεικός από τον Εθνικό.

Η οικογένεια της Α.Ε Μοσχάτου σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις πάντα με υγεία.

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μοσχάτου το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ανδρικής μας ομάδας πραγματοποίησε με επιτυχία τα εργομετρικά τέστ.

Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου

Related posts

Ο Α.Ε. Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ανανέωσε με Δερματα

Abola Team 2

Απέκτησε Μπροτζακη Ο Ατρόμητος Κερατσινίου

Abola Team 2

Για πρωταθλητισμό και φέτος ο Αετός Κορυδαλλού

Ρένος Γιαμπουράς