free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική νίκη Εθνικού στου Ζωγράφου

Με ωραίο γκολ του Κατίδη η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη επικράτησε του Ηλυσιακού με 1-0.

 

Ένα από τα τελευταία τους τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, είχαν την ευκαιρία να δώσουν νωρίτερα το απόγευμα (27/8) ο Ηλυσιακός και ο Εθνικός στο γήπεδο Ζωγράφου. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε ένα φιλικό, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν αρκετά πρόσωπα, αλλά και σχήματα. Οι Πειραιώτες είχαν σε γενικές γραμμές ελαφρώς καλύτερη παρουσία, εμφανίστηκαν σαφώς πιο ομοιογενείς, κάτι αναμενόμενο αφού έχουν διατηρήσει τον βασικό τους κορμό από πέρσι σε αντίθεση με τους κιτρινόμαυρους, και εν τέλει πήραν τη νίκη, επικρατώντας με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις κατά προσέγγιση βασικές ενδεκάδες τους, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους κυανόλευκους να εκμεταλλεύονται την υπεροχή τους και να φθάνουν στο γκολ της νίκης με ένα όμορφο διαγώνιο σουτ του Κατίδη (φωτο) στο 23′, μετά από ασίστ του Λεωνιδόπουλου. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν κάποια καλά διαστήματα, προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές άλλαξαν σχηματισμούς και προχώρησαν σε σωρεία αλλαγών, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να εξαγάγουν μεμονωμένα συμπεράσματα.

Πάντως, στις αρχές του δευτέρου μέρους καταγράφηκε μία από τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Βουτσινά. Ήταν το 54′ όταν ο Μιχαλόπουλος επιχείρησε το γύρισμα από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, ο έμπειρος τερματοφύλακας απομάκρυνε με τα δύο χέρια, η μπάλα έφτασε στον Μάλτσι που εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» από κοντινή απόσταση, για να αναγκάσει τον γκολκίπερ του Εθνικού σε εκπληκτική, ενστικτώδη απόκρουση με το δεξί χέρι, καθώς η μπάλα κατευθυνόταν στη δεξιά του γωνία! Ο Βουτσινάς κράτησε το «μηδέν» στην εστία του, όπως και σε όλες τις περιπτώσεις στο υπόλοιπο του αγώνα, έχοντας μία σταθερότατη παρουσία.

Ξεχώρισαν, επίσης, στην επανάληψη η ηγετική παρουσία του Κούντου στον χώρο του κέντρου για τον Ηλυσιακό, όπως και οι ταχύτατες επελάσεις του Κομνηνού, που δημιουργούσαν καλές προϋποθέσεις στον Εθνικό για δεύτερο γκολ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Σηφάκης (62′ Κοντοπίδης), Γραμματίκας (55′ Τσινιάς), Χατζηγιαννακός (46′ Ρόππας), Πιπίνης (70′ Κωνσταντόπουλος), Σίσκος (70′ υπό δοκιμή), Φλέγκας (46′ Κούντου), Σαμιώτης (60′ Σταύρου), Μιχαλόπουλος (75′ Στρίγγας), Γεωργακόπουλος (46′ Μάλτσι), Βουτσιώτης (74′ Ρέβας), Ιωάννου (70′ Σάμαρης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός (55′ Βλάχος), Παυλάκης (62′ Γερόλυμος), Μαντζώρος, Στρατάκης (72′ Πίσσας), Μαρτίνος (75′ Φωτιάδης), Πεχλιβανίδης, Κατίδης (72′ Μαργαρίτης), Μάναλης (55′ Μαρούδας), Λεωνιδόπουλος (66′ Θωμαΐδης), Σουλελές (55′ Κομνηνός).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Επίσημο: Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για Γ’ Εθνική και Football League

Γιώργος Ανανίδας

Ο Δελαπόρτας του Ιάλυσου πρώτος σκόρερ στον 6ο όμιλο

Abola Team 3

Πανιώνιος: Αρνητικά όλα τα ράπιντ τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις (pics)

Γιώργος Ανανίδας