free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Σπουδαία κίνηση για Καραβά, απέκτησε και Γιαννή

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Καραβά.

 

Ακόμια μία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΑΟ Καραβάς, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (28/8) το μσημέρι. Παίκτης των «μπλε» είναι και επίσημα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Γιαννής, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στις Κυκλάδες με τη φανέλα της Θύελλας Καμαρίου.

Ο Γιαννής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, ενώ δεν είναι άγνωστος στα… πειραϊκά ύδατα! Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Εθνικό Πειραιά και την Οδηγήτρια, ενώ με του «ερυθρόλευκους» έκανε τρομερή πορεία μέχρι τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Διακαής πόθος του προπονητή Τέλη Μελά, που εργάστηκαν μαζί στην Οδηγήτρια εκείνη τη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε περήφανοι που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή ενός απο τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν πέρσυ στις Κυκλάδες. Ο λόγος για τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή σε ήθος και σε αξία Χρήστο Γιαννή. Ο Γιαννής αγωνίστηκε πέρσυ στην Θύελλα Καμαρίου στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με καταπληκτική παρουσία και προσφορά. Γνώριμος και διακαής πόθος του προπονητή μας Τέλη Μελά μιας και ήταν μαζί όταν κατάκτησαν το πρωτάθλημα στην Α Πειραιά και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική με τα χρώματα της Οδηγήτριας ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στον Εθνικό Πειραιώς.

Πρόκειται για έναν παίχτη που η ηρεμία στον τρόπο παιχνιδιού του, η δύναμη αλλά και η δημιουργικότητα του τον καθιστούν επικίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα.Χρήστο η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ σε καλοσωρίζει και σου εύχεται υγεία και μια χρονιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις και επιτυχίες.

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ανανέωσε με Αλειφεράκη ο ΑΟ Κορυδαλλός

Στον Πανιώνιο Κερατσινίου ο Δακουτρός

Ρένος Γιαμπουράς

Η φιέστα του Ατρομήτου Κερατσινίου και το φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του Ολυμπιακού

Abola Team 3