free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Τελείωσε» του Πιπίνη στον Ηλυσιακό!

Ο σύλλογος του Ζωγράφου ολοκλήρωσε την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού με τις δεκάδες συμμετοχών σε επίπεδο σούπερ λίγκας.

 

Την υπέρβαση πραγματοποίησε η διοίκηση Λιονάκη στον Ηλυσιακό, ολοκληρώνοντας μεταγραφική κίνηση από το «πάνω ράφι». Με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Χρήστος Πιπίνης με τις δεκάδες συμμετοχών σε επίπεδο σούπερ λίγκας και τις… εκατοντάδες, γενικότερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ο 32χρονος αμυντικόςαγωνίστηκε στα τελευταία δύο φιλικά των κιτρινόμαυρων, με αντιπάλους την Ηλιούπολη και τον Εθνικό Πειραιά.

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού ολοκλήρωσαν πριν λίγο την απόκτηση του έμπειρου άσου, η άφιξη του οποίου είναι λογικό να δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στον σύλλογο του Ζωγράφου.

Ο Χρήστος Πιπίνης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ακράτητο, στον οποίο αγωνίστηκε το διάστημα 2003-06. Ακολούθησε η Βέροια (2006-07), ο Πανσεραϊκός (2007-09) και ο Θρασύβουλος (2009-10), για να μετακομίσει στην Τρίπολη τον Ιούνιο του 2010 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Μετά από 2,5 χρόνια πραγματοποίησε πέρασμα εξάμηνης διάρκειας στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Στη συνέχεια έπαιξε με τη φανέλα της Καλλονής, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Η διαμαρτυρία της Προοδευτικής Νεολαίας και η απάντηση του Αντώνη Νικολάου

Γιώργος Ανανίδας

Ο Κώστας Γαγγος Ο αρχηγός της Ηλιούπολης video

admin

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 4/2

Abola Newsroom