free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

ΕΠΣΑΝΑ: Συγκεντρωτικά τα φιλικά παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε 1-0 τους Τράχωνες, ο Αήττητος με το ίδιο σκορ τον Ηλυσιακό όπως και η Ατλαντίδα το Αιγάλεω – Όλα τα αποτελέσματα

 

 

φωτογραφία: Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού Λαυρίου

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε το δύσκολο… τεστ του Αλίμου ο Ολυμπιακός Λαυρίου. Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου κατάφερε, λοιπόν, με καλή εικόνα να επικρατήσει 0-1 μέσα στους Τράχωνες, απέναντι σε μια ομάδα αξιόλογη που θα πρωταγωνιστήσει στην Α’ ΕΠΣΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» του Λαυρίου έκαναν ένα πολύ καλό δεύτερο μέρος όπου εκεί βρήκαν και το γκολ της νίκης το οποίο ήρθε στο 55′. Από ωραία συνεργασία των Μουστόγιαννη – Παπαγεωργίου η μπάλα έφτασε στον Κοντογιάννη, αυτός γύρισε προς την περιοχή και ο νεαρός Έλενας με ωραίο τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1 που ήταν και τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βασιλείου, Καρύδης, Τσίκλος, Πρίφτης, Μπεργιάννης, Μητρογάνης, Τσιάτσιος, Κοντογιάννης, Μουστόγιαννης, Καραγιάννης.

Αγωνίστηκαν στο β’ μέρος: Τικταπανίδης, Παπαγεωργίου, Έλενας, Πατσιαούρας, Γκαβασιάδης, Μπένας, Κλωνάρης, Άπο, Πετρίδης, Βαφειάδης, Μέντης, Φλεβάρης, Δαμάσκος, Ντερβίν.

Από εκεί και πέρα, ο Αήττητος Σπατών μετά την επικράτηση επί της Μάχης Μαραθώνα με 2-1, συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας, επικρατώντας με 1-0 του Ηλυσιακού, ομάδα Γ’ Εθνικής. Το γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βαγγελή από σέντρα του Γκούμα στο 50′.

Όσον αφορά την Ατλαντίδα, στο πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει έως σήμερα, πήρε άριστα αφού επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω! Η όμαδα του Βαγγέλη Τσιώλη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο Σίτι, γεγονός που ικανοποίησε πλήρως τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ανθούσας και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το ματς υπέρ της Ατλαντίδας πέτυχε με κεφαλιά ο Κολοτούρος στο 1ο ημίχρονο.

Ο Νικολακάκης με τη σειρά του, με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε 2-3 μέσα στην Ζωφριά. Τα γκολ της επικράτησης για την ομάδα του Κώστα Βρεττού πέτυχαν οι Πιτσούνης, Νταγιάντας και Κοτσώνης.

Εντυπωσιακό ήταν το Κρυονέρι, που στον τρίτο του φιλικό αγώνα, διέλυσε με 5-0 τον ΑΟ Ιλίου. Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έβγαλε αυτοματισμούς με πίεση ψηλά. Στον ΑΟ Κρυονερίου κρατούν χαμηλούς τόνους και η όρεξη για δουλειά είναι σε υψηλά επίπεδα, όπως τονίζουν από τον σύλλογο.

Τα Καλύβια εντυπωσίασαν και επικράτησαν 5-2 της Μαρκό, με δύο γκολ του Τσώκου, ενώ σκόραραν επίσης οι: Πλάκα, Φάνης Χριστόπουλος, Μάτι. Ο Πρωτέας με την σειρά του επιβλήθηκε 2-1 της Λαυρεωτικής με γκολ των Παπακωνσταντίνου (πέν) και Κατσούλα. Η ΑΠΕΛ είχε προηγηθεί με τον Κεριτσιανο Μέντι.

Αποτελέσματα φιλικών αγώνων προετοιμασίας:

Δευτέρα 29/8:

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Σταμάτα 4-2

Τρίτη 30/8:

Δόξα Αγ. Άννας – Δόξα Ποντίων 2-3

Τετάρτη 31/8:

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Mάχη Mαραθώνος 3-3

Αήττητος Σπάτων – Ηλυσιακός 1-0

Ατλαντίς – Αιγάλεω 1-0

Ζωφριά – Νικολακάκης 2-3

Πρωτέας – Λαυρεωτική 2-1

Καλύβια – Μαρκό 5-2

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου 1/12 στην ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Γενική Συνέλευση Σάββατο και Κυριακή 7 και 8/7 στον Ολυμπιακό Λαυρίου και εκλογές για τέσσερις θέσεις

Abola Team 3

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ η μεταγραφή του νεαρού γκολκίπερ Χρήστου Δήμα στον Πανιώνιο!!!

Abola Team 3