free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Και νίκη και ήττα για το Αιγάλεω!

Στο ένα φιλικό το “Σίτι”… χαμογέλασε, ενώ στο άλλο όχι!

 

 

Πιο συγκεκριμένα, με γκολ του Κοντιζά στο 67′, το Αιγάλεω επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με 1-0 του Ατρόμητου Πειραιά το Σάββατο (27/8). Το «Σίτι» παρουσίασε θετικό πρόσωπο, με τους αυτοματισμούς να βγαίνουν και το τεχνικό επιτελείο να μένει ικανοποιημένο από την εικόνα των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν.

Αναλυτικά ,η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μάρκος Μαυρομάτης: Τσαϊλάκης, Πανίδης, Ταμπάκης, Σκλαβενίτης, Αρβανίτης, Σταύρου, Ρούσσος, Λοϊζίδης, Δανασής, Κοκκιναράς, Λίτσης. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Πανούσης, Υπό Δοκιμήν , Κωτσερίδης, Ναυπλιώτης, Κοντιζάς, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Βεζύρης, Μπλέτσας, Αραμπατζής.

Αντίθετα, στο χθεσινό φιλικό (Τετάρτη 31/8) το Αιγάλεω γνώρισε την ήττα με 1-0. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ανθούσας με αντίπαλο την Ατλαντίδα (Α’ ΕΠΣΑΝΑ) στα πλαίσια της προετοιμασίας. Ο Μάρκος Μαυρομάτης για ακόμη μια φορά δοκίμασε αρκετά πρόσωπα και σχήματα. Αναλυτικά, η ενδεκάδα: Γιώρας, Πανίδης, Ταμπάκης, Σκλαβενίτης, Αρβανίτης, Σταύρου, Λίτσης, Ρούσσος, Δανασής, Τζανέτος, Κοκκινάρας. Στο β’ μέρος έπαιξαν Μπλέτσας, Λοϊζίδης, Τσαϊλάκης, Παπαθανασίου, Καλτσάς, Αραμπατζής

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Βενάκης: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Abola Newsroom

Παρελθόν ο Κουτσουδάκης από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Μητρούσης: Στο ξεκίνημα πάντα υπάρχουν δυσκολίες

Abola Team 2