free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Κάλεσμα από τις Ακαδημίες του Παλληνιακού!

 

Εάν θες να ζήσεις δυνατές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

 

 
 
Έχουν ξεκινήσει ήδη οι εγγραφές στις ακαδημίες του Παλληνιακού και προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται ή να ζητούν τις όποιες πληροφορίες επιθυμούν, καθημερινά -εκτός Σαββατοκύριακου -στα γραφεία του συλλόγου Αγίου Αθανασίου 2, στο γήπεδο της Παλλήνης, από τις 16:00 – 22:00.
 
Τηλ. Επικοινωνίας: 6930 403614

(Οι προπονήσεις ξεκινούν από 01.09.2016)

Ο Παλληνιακός Α.Ο., από τους πιο παλιούς συλλόγους της πόλης µας, ιδρύθηκε το 1939 και έχει ενεργή δράση από τότε µέχρι σήµερα.

Ο σύλλογος πάντα πρωταγωνιστούσε και θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα τµήµατα και έχει κερδίσει την αναγνώριση από όλους, φίλους και αντιπάλους. Δεν είναι λίγες οι διακρίσεις και τα κύπελλα που έχουν κατακτήσει η ανδρική οµάδα καθώς και οι οµάδες υποδοµών. Αρκετοί ποδοσφαιριστές κάνουν καριέρα σε επαγγελµατικές οµάδες της Α, Β και Γ Εθνικής κατηγορίας.
Λαµβάνει µέρος στο πρωτάθληµα της ΕΠΣΑΝΑ µε τµήµατα: Nέων, Παίδων, Παµπαίδων, Junior, Prejunior και Stars.
Αγαπητοί γονείς,
πάντα πιστεύαµε πως το µέλλον της οµάδας και γενικότερα το µέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι τα µικρά παιδιά. Αυτή θεωρούµε άλλωστε πως θα πρέπει να είναι και η γενικότερη φιλοσοφία των ερασιτεχνικών σωµατείων. Να ρίχνουν το βάρος στις υποδοµές και στις µικρές ηλικίες και να προσπαθούν να δηµιουργούν νέους ποδοσφαιριστές που µελλοντικά θα στελεχώσουν τις επαγγελµατικές οµάδες.
Στόχος µας λοιπόν φέτος στις ακαδηµίες του Παλληνιακού, είναι να δηµιουργηθεί µια βάση από νέους παίκτες που θα µάθουν τα µυστικά του ποδοσφαίρου και όσοι εξ’ αυτών έχουν τις ικανότητες για κάτι σπουδαιότερο να προχωρήσουν και να κάνουν το όνειρό τους πραγµατικότητα…
Καλούµε λοιπόν τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στις οµάδες των ακαδηµιών µας, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία, πρωτίστως να γυµνάζονται και κατ’ επέκταση να εξελιχθούν στο σπορ, υπό την καθοδήγηση πάντα επαγγελµατιών και έµπειρων προπονητών.

Η οµάδα µας θα παρέχει όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται για τη σωστή παρουσία των παιδιών στις ακαδηµίες ενώ θα πρέπει να επισηµάνουμε σε αυτό το σηµείο τις άριστες υποδοµές µε µεγαλύτερο σηµείο αναφοράς το γήπεδο-στολίδι που διαθέτει ο σύλλογός µας.
 
(πηγή: pallinipress)

 

 

Related posts

ΑΘΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ | BOCA CUP – ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2017

Ρένος Γιαμπουράς

Τρομερή εμφάνιση η Μικτή Νέων, νίκη και οι Παίδες της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Νικήτρια στην πρώτη μάχη η 14η περιφέρεια