free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΣ Πειραιά: Την Πέμπτη 8/9 η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος!

Στα γραφεία της Έ.Π.Σ.Πειραιά, στις 18.30, η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων Α΄ ,Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

 

* Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016  και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Έ.Π.Σ.Πειραιά  η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων Α΄ ,Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

*Την Κυριακή και ώρα 09.00 στον Πολυχώρο  «ΑΠΟΛΛΩΝ» στα Καμίνια θα διεξαχθεί η  Ημερίδα «Ανάπτυξη Τμημάτων Υποδομών – το μέλλον του Ποδοσφαίρου» που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Πειραιά  σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά.

Την ημερίδα αναμένεται να παρακολουθήσουν  περισσότεροι από 170 προπονητές και υπεύθυνοι τμημάτων  Ακαδημιών.

*Οι δημοσιογράφοι, οι  ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι (ΜΜΕ-PHOTO) που καλύπτουν την  Ποδοσφαιρική αθλητική δραστηριότητα του Πειραιά μπορούν να απευθύνονται στην  γραμματεία της Ένωσης για την αντικατάσταση  των σχετικών ταυτοτήτων τους για την περίοδο 2016-2017.

* Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Γιώργου Αγγελόπουλου, για  τον χαμό της συζύγου του Ιωάννας.

 

Related posts

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom

ΕΠΣΠ: Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς

Επιστροφή του Κ. Ταλαμπέκου στον ΑΟ Καραβά

Abola Team 2