free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βραδιά αποκάλυψης για τον ΑΟ Καρδίας

 

Σε μια πραγματικά πολύ πλούσια βραδιά χθες σε ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του τύπου ο νέος ΑΟ Καρδίας.

 

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση είχε δυο φάσεις.

Αρχικά δόθηκε συνέντευξη τύπου μέσω της οποίας έγινε σκληρή τοποθέτηση του Κώστα Κατσαρού για το γηπεδικό θέμα εξαπολύοντας επίθεση κατά των ανθρώπων του Θερμαϊκού Θέρμης για το γεγονός ότι δεν δόθηκε το γήπεδο της Θέρμης ως έδρα στην φετινή χρονιά για να αγωνίζονται οι πράσινοι.

Στην συνέχεια ο κ. Κατσαρός τοποθετήθηκε επί όλων των θεμάτων για την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς αναφέρθηκε ακόμη και στο προϋπολογισμό (όπως χαρακτηριστικά είπε) και  όχι μπάτζετ που θα φτάσει τις 100.000 ευρώ.

Ο λόγος στην συνέχεια δόθηκε στον προπονητή Βαγγέλη Αλεξόπουλο ο οποίος με την σειρά του έκανε αναφορά για το αγωνιστικό κυρίως κομμάτι αλλά στάθηκε στο γεγονός πως είναι κακό για το ποδόσφαιρο στην κατηγορία και στον 1ο όμιλο πως θα υποβιβαστεί μόνο μια ομάδα.

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου έγινε αναφορά και για τους χορηγούς της ομάδος μιας και στο πάνελ βρέθηκε εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού του ΑΟ Καρδίας.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος το οποίο την ευθύνη και συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Απόστολος Αβδελάς.

 

Στην συνέχεια της βραδιάς ακολούθησε δείπνο στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου παρουσία αρκετών επισήμων και φίλων της ομάδος έγινε η παρουσίαση της ομάδος καθώς και η επίσημη παρουσίαση της φανέλας από δυο μοντέλα που έκλεψαν την π

Στην έκπληξη της βραδιάς λίγο μετά που χαμήλωσαν τα φώτα κι ενώ οι περισσότεροι συνάδελφοι δημοσιογράφοι είχαν φύγει εμφανίστηκε τούρτα γενεθλίων που αφορούσε το πρόεδρο της ομάδος Κώστα Κατσαρό και ο

οποίος φάνηκε χαρούμενος αλλά αμήχανος μπροστά στην έκπληξη χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει την ηλικία του!

Όπως έχουμε τονίσει κατ επανάληψη η μεθοδικότητα και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα έχουν φέρει τεράστια αποτελέσματα στον σύλλογο που δείχνει πως δεν χορταίνει από διακρίσεις….

Η νέα χρονιά ξεκινά με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους πράσινους που μάλλον θα έχουν μια εύκολη και «άκοπη» χρονιά δεδομένου πως φέτος πέφτει μόνο μια ομάδα από τον όμιλο που ήδη όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι δυο υποψήφιες…

 

Καλή αρχή λοιπόν κι από εμάς με την μοναδική ευχή όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν την υγεία τους και ενωμένοι σε ένα ακόμη ταξίδι να ζήσουν το όνειρο!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Η αποστολή του Κερατσινίου για Ρόδο

Abola Team 3

Μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνονται τα δοκιμαστικά του ΠΑΟ ΡΟΥΦ

admin

Ο Πανλευκάδιος πήρε το Κύπελλο

Abola Team 2