free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Φιλική επικράτηση των Καλυβίων επι του Κουβαρά

Εύκολη επικράτηση για τον ΠΑΟ Καλυβίων επι του Α.Ο. Κουβαρά, με σκορ 0-4!

 

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε χθές στο γήπεδο του Κουβαρά, ο ΠΑΟ Καλυβίων επικράτησε εύκολα του Α.Ο. Κουβαρά με σκόρ 0-4! Η ομάδα των Καλυβίων είχε σε όλο το παιχνίδι την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, επιτρέποντας στον Κουβαρά να απειλήσει ελάχιστες φορές την εστία τους. Στο 24′ και στο 28′ λεπτό τα Καλύβια σκόραραν δις και προηγήθηκαν με 0-2, στην ανάπαυλα του αγώνα ήρθαν να προστεθούν άλλα δύο γκόλ στο 52′ και στο 70′ λεπτο για να ολοκληρωθεί το τελικό σκορ 0-4. Βέβαιο συμπέρασμα είναι πως ο ΠΑΟ Καλυβίων στο τωρινό χρονικό σημείο βρίσκεται σε ένα άκρως ικανοποιητικό επίπεδο, εν αντιθέση με τον Α.Ο. Κουβαρά που χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη!  

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

(Α.Ο. Κουβαράς) Δριχούτης, Σύρος, Βουλισμάς, Κοντζιάς, Χατζής, Τόλιας, Μικιρδιτσιάν, Αρμάντο, Τζουλιάνο, Ανδρεάδης, Κοντούλης / Μητρογιάννης, Λευκάκης, Λέσσης, Σοφρώνης, Σοφρωνάς, Ρέρρας, Εφραιμίδης, Βασιλείου, Νικολακόπουλος.

(ΠΑΟ Καλυβίων) Τσουνάκης, Τσιριγώτης, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Λευθεροχορίτης, Ντίνος, Κετέογλου, Μάτι, Χάσκα, Τσόκος, Σκέρντι / Κόλλιας, Πασχάλη, Φλόρι, Καρελιώτης, Δημητρακόπουλος, Χασουράκης, Τραϊτοράκης, Κοτσίου, Τσούνης, Καραγιάννης, Οικονομίδη

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Λουκέτο» στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Η Έναρξη προετοιμασίας του ΑΟ Κρυονερίου

Abola Team 2

ΓΙΑΡΕΝΗΣ: Λήξη πρωταθλημάτων και στέψη πρωταθλητών…

Abola Team