free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σήμερα κληρώνει για την Ε.Π.Σ.Πειραιά

Στις 18.30 στα γραφεία της Ένωσης…

 

 

Αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016  και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά  η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για  τους δύο ομίλους της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και στις 19.15 η κλήρωση για την Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Η γραμματεία της Ένωσης για το χρονικό διάστημα της αυριανής κλήρωσης δεν  θα μπορεί να εξυπηρετεί τα σωματεία μας.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Κανάλι Ένα που είναι χορηγός επικοινωνίας της Ε.Π.Σ.Πειραιά , και ζωντανά από την ιστοσελίδα www.studiomagic.gr

* Τα σωματεία  της Α΄- Β΄ Κατηγορίας που δεν έχουν  καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την   έκδοση ταυτότητας πιστοποίησης του Διπλωματούχου προπονητή τους θα πρέπει να το κάνουν έγκαιρα και πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των σωματείων τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ποδοσφαιριστές που ταυτόχρονα είναι και διπλωματούχοι προπονητές δεν μπορούν να αγωνισθούν στις επίσημες διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Πειραιά, αν προηγουμένως δεν  έχουν κάνει αίτηση ανάκληση της Ταυτότητας Τριετίας Προπονητή ΕΠΟ-UEFA, που έχουν στην κατοχή τους.

*Ο αγώνας Κυπέλλου του Σαββάτου ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΝΤΗ αντί για το γήπεδο ΣΕΦ που είχε αρχικά οριστεί.

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Ποινές και κλήσεις σε απολογία

Nάσος Φακίδης

Όλα έτοιμα για το παμπειραϊκό σπουδαστήριο τερματοφυλάκων

Ρένος Γιαμπουράς

Πραγματικός τζέντλεμαν ο Μιχάλης Μουσελής στο Χατζηκυριάκειο

Abola Team 3