free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Δυνατές μεταγραφές ο ΑΟ Γλυκών Νερών!

Απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Κωνσταντίνο Μιχελή, τον ταλαντούχο αριστερό μπακ-χαφ Θεόφιλο Πανάγου, τον γκολκίπερ Χρήστο Βαμβακά και τον κεντρικό χαφ Αναστάσιο Πανάγου

 

Εξαιρετικές μεταγραφικές προσθήκες για τον ΑΟ Γλυκών Νερών που συνεχίζει την ενίσχυση του εν όψει της νέας σεζόν, μετά από προσεγμένες κινήσεις της διοίκησης! Συγκεκριμένα η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου άσου Κωνσταντίνου Μιχελή ο οποίος διαθέτει ποιότητα και εμπειρία. Ο ικανός άσος, που είχε πέρασμα από τα Γλυκά Νερά σε ηλικία 17 ετών τη σεζόν 2007-2008, κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Ψαχνά, Αγία Παρασκευή (Δ’ Εθνική) και Ρουφ, ενώ την τελευταία 2ετία έπαιζε με μεγάλη επιτυχία στην Αγία Ελεούσα! Από εκεί και πέρα, τα Γλυκά Νερά απέκτησαν και τον ταλαντούχο αριστερό μπακ-χαφ Θεόφιλο Πανάγου ο οποίος στα 18 του χρόνια έχει να παρουσιάσει πέρασμα από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και γεμάτη σεζόν πέρυσι με τον Κένταυρο Βρ. Για τον νεαρό άσο ακούγονται τα καλύτερα λόγια και άπαντες στα Γλυκά Νερά περιμένουν πολλά από εκείνον. Παράλληλα τα Γλυκά Νερά προχώρησαν στην προσθήκη και του 20χρονου γκολκίπερ Χρήστου Βαμβακά ο οποίος ανήκε στην Κηφισιά και είναι εξελίξιμος, ενώ τέλος στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής μετακομίζει και ο 22χρονος αμυντικός μέσος Αναστάσιος Πανάγου.

-Ο Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: τον Χρήστο Βαμβακά (τερματοφύλακα), τον Κωνσταντίνο Μιχελή, τον Θεόφιλο Πανάγου και τον Αναστάσιο Πανάγου, τους οποίους καλωσορίζει στο Σύλλογό μας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Συνεργασία με την ALTERLIFE ανακοίνωσε η Ατλαντίδα

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (16/4) πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Τον αμυντικό Πατσαούρα απέκτησε η Μαρκό

Abola Team 3