free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πέρασε με «πεντάρα» ο Σαρωνικός!

Η ομάδα του Σπύρου Κοντού επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-5 των Νέων του Αχαρναϊκού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

 

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0-5

Εντυπωσιακός ο Σαρωνικός Αναβύσσου, ο οποίος με το ευρύ 0-5 επί των Νέων του Αχαρναϊκού πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Η ομάδα του Σπύρου Κοντού, όπως μαρτυρά και το σκορ, ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στο γήπεδο Κ. Αχαρνών.

Ο Βελετάκος στο 30′ με πλασέ έκανε το 0-1, ο Κριεμάδι με ωραίο τελείωμα πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 48′, ενώ στο 50′ ο Αλεξίου με προσωπική προσπάθεια και σουτ σημείωσε το 0-3. Το 0-4 πέτυχε ο Κατσίκης στο 65′ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Βελετάκος με πλασέ εκτός περιοχής.

***Διακριθέντες του αγώνα ο Βελετάκος που πέτυχε δύο γκολ, ο ταλαντούχος Αλεξίου που σκόραρε επίσης, ο Χαρίτος με δύο ασίστ και ο Μεγαγιάννης.

Διαιτητές: Μανιώτης, Σόγιας, Κουλοχέρης

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Πολυτόπουλος, Δέδες, Δημητρίου, Μουστάκας Ν. (70′ Σιαπολόλης), Μουστάκας Μ., Ξενάκης, Ρόβας, Γιαναρής, Κογιός, Τσουμπαρίδης, Καρδάσης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Μετάνι (60′ Ρέδι), Μαλατάνος (24′ λ.τρ. Κετέογλου), Μεγαγιάννης, Κατσίκης, Παπαγιάννη, Κριεμάδι, Αλεξίου (75′ Καλαθάς), Χαρίτος, Βελετάκος, Τσομπανάκης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Σταμάτα: Δανεικοί Καλυβάς – Δημάτσας

Nάσος Φακίδης

Πετούρης: Μοναδικός σκοπός η άνοδος στα Καλύβια!

Ρένος Γιαμπουράς

Έβαλε φρένο στην Άνοιξη

Kώστας Παλαιολόγος