free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών για τις ταυτότητες

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι παρατηρούμε μια άστοχη και χωρίς αιτία επίθεση από διάφορες κατευθύνσεις είτε από ομάδες , είτε ακόμα και από συναδέλφους , προς το Δ.Σ. του συνδέσμου μας , για το θέμα των ταυτοτήτων του πάγκου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:

1.Ο κανονισμός της Ε.Π.Ο για τις κατηγορίες των διπλωμάτων είναι σαφής και υπεύθυνες να τον τηρήσουν είναι οι ενώσεις και όχι οι σύνδεσμοι προπονητών.

2.Ο κάθε σύνδεσμος προπονητών , δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις για τον τρόπο που θα επιβληθεί ο κανονισμός της Ε.Π.Ο. , παρά μόνο να εισηγηθεί για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει , εφ όσον υπάρχουν προτάσεις για αυτό.

3 .Κατά συνέπεια δεν είναι ορθό να στρέφεστε κατά του Δ.Σ. , την στιγμή που οι περισσότεροι μπήκατε οικειοθελώς στην λογική των διπλωμάτων και γνωρίζοντας εξ αρχής σε πια κατηγορία αντιστοιχεί το κάθε δίπλωμα.

4. Το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να ακολουθεί την νομότυπη οδό, αφού ως γνωστόν το καταστατικό μας ορίζει ρητά να ακολουθούμε τον κανονισμό προπονητών που έχει συντάξει και ρυθμίσει η Ε.Π.Ο.

5.Σίγουρα μας ενδιαφέρει να βρεθεί λύση και είδη ζητήσαμε να γίνει σχολή OUEFA B στην Ανατολική Αττική και να έχουν προτεραιότητα οι συνάδελφοι μας.

6. Τέλος είναι πάγια θέση μας, ομόφωνα το Δ.Σ., ότι όποιος πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο για τον κλάδο μας να προσέλθει και να πάρει τις θέσεις μας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση και την ολόψυχη στήριξη μας .

Όλοι έχουμε μπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αφιλοκερδώς σπαταλώντας χρήματα και χρόνο από τις οικογένειες μας..

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.

Related posts

Νέα μέρα για Μαρκόπουλο

Βασίλης Θεόκλητος

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Η σημερινή (27/11) δράση στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team