free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Στην επόμενη φάση ο Θησέας!

Οι «Άγιοι» σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι νίκησαν 1-2 τον Παθιακάκη και πήραν την πρόκριση

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 1-2

Σημαντική επιτυχία για τον Θησέα, ο οποίος ύστερα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι επικράτησε 1-2 του Παθιακάκη στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ήταν ένα ματς το οποιο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν καλό πρόσωπο και να δείχνουν την ποιότητα τους. Οι «Άγιοι» ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού μόλις στο 2′ ο Λαγός άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του… γκολκίπερ Τσούκα! Στο μισάωρο ο άκρως αποτελεσματικός και συγκεντρωμένος Θησέας πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Ζιάγκος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα, έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε για το 0-2. Από εκεί και πέρα ο Παθιακάκης ανέβασε την απόδοση του και τις γραμμές του και κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα. Η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο ξεκίνημα του β’ μέρους όταν ο Αρβανιτάκης με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και πλασέ μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι -που εξέφρασαν κάποια παράπονα από τις αποφάσεις του Ζαχαρόπουλου- πίεσαν αρκετά από εκεί και πέρα αλλά ο Θησέας με καλή αμυντική λειτουργία κράτησε τη νίκη και την πρόκριση.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κάλλης, Γουρνιάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Αντεριώτης, Κόκα, Τασιούδης, Ντρένοβα, Ρόμπολας, Αρβανιτάκης, Ασημάκης (65′ Τσίγκος), Γιώτης (75′ Φωτίκας), Αγγελίνας, Μπούτιβας (89′ Ρακιντζόπουλος).

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μιναδάκης, Μαγγίνας, Τσέλιος, Μαγκουσοχατζάκης, Νικολέας, Νικηφοράκης, Δημητρίου (50′ Διασίτης), Ζιάγκος, Γεωργάτος (66′ Ευαγγέλου), Λαγός (52′ Χατζόπουλος).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Αποφασίζει αν θα οδηγηθούμε ή όχι σε νέα αναβολή

Abola Team

Αετός Πικερμίου: Πάνω απ όλα η ασφάλεια των παιδιών μας

Abola Team 2