free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

“Χτύπησε” στο τέλος το Γαλάτσι!

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε στην παράταση το Γαλάτσι και προκρίθηκε στη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της α’ φάσης.

 

 ΘΩΜΑΣ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 1–2 παράτ.

Οι “κυανόλευκοι” απέκλεισαν τον Άγιο Θωμά μέσα στο Γουδή, επικρατώντας με 2-1 και στον επόμενο γύρο θα υποδεχτούν το νικητή του ζευγαριού Χρυσούπολη – Αλσούπολη. Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κριεζάν, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση με το γκολ του Ζαρκαδούλα στο 89′. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα κρινόταν στα πέναλτι στο 120′ ο Ευαγγέλου έστειλε την ομάδα του στην επόεμνη φάση γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ του ΠΑΣ εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Διαιτητές: Λ. Τσολακίδης, Τσατσούλης-Βλατάκης

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Σπέτσικ, Φλώρος, Αλικάι, Χατζής, Γεωργιάδης, Σούφλας, Θύμιος, Ζαρκαδούλας, Μεταξούλης (51′ Χαρατσάρης), Μαστρογιάννης (79′ Παπανικολάου), Χάβος (66′ Δάβαρης)

ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Βαμβακάρης, Ευαγγέλου, Μπαμπότσι, Κοσκινάς, Τσιαντής, Θεοχάρης (95′ Παπαδόπουλος), Μάρκου (46′ Θεοδωρακάτος), Εγγονίδης, Λαμπρινάκος, Κυριλλίδης (46′ Κρεζιάν). 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο τερματοφύλακας Κυριάκος Καράβολας η πρώτη μεταγραφή του Αγ.Θωμά

Τάσος Ζαφειρίου

Κηπούπολη: Δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές…

Abola Team

Ιλίσια 2004-Αρμενική 0-1

Abola Team 3