free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Την πρόκριση το Κρυονέρι, «φωνάζει» ο Αφιδναϊκός

Ο ΑΟ Κρυονερίου επικράτησε 2-4 στα Κιούρκα και πέρασε στην επόμενη φάση, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν παράπονα για τη διαιτησία

 

 

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2-4

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε με καλή εμφάνιση το Κρυονέρι, που επικράτησε 2-4 του άκρως ανταγωνιστικού Αφιδναϊκού. Ο Μίχας πέτυχε το 1-0 ύστερα από πάσα του Καναβόγιαννη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Δήμα και προηγήθηκε πάλι ο Αφιδναϊκός 2-1 με ωραία κεφαλιά του Καναβόγιαννη. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-2 με τέρμα του Σπυρίδη. Στο β’ μέρος το Κρυονέρι επικράτησε 4-2 με δύο ακόμη γκολ που πέτυχαν οι Κολονέρος στο 65’ και Κανταρέλλης στο 75’. Δοκάρι είχε ο Μπερμπάντης.

***Από τον Αφιδναϊκό εξέφρασαν έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Ακόμη μια ελεεινή διαιτησία από την τριάδα των διαιτητών οι οποίοι στάλθηκαν σήμερα στις Αφίδνες: Ο γνωστός θρασύτατος Ανδρέας Βλάχος και οι Βασίλης Τζαφόλιας και Δημήτρης Τζαφόλιας, χωρίς ίχνος σεβασμού προς το σωματείο μας, στην προσπάθεια των παικτών αλλά και την προσπάθεια όλων μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αλλά και χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού, εκτέλεσαν ένα διαιτητικό έγκλημα. Ευλόγως αναρωτιόμαστε αν αυτή η διαιτησία αποτελεί μέρος δικής τους ανειλημμένης υποχρέωσης ή ήταν μια σαφέστατη προειδοποίηση για την νέα σεζόν προς το σωματείο μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επαναληφθούν ανάλογες διαιτησίες που να μας θυμίζουν προηγούμενα έτη. Ο Α.Ο. Αφιδναϊκός ζητάει από την ΕΠΣΑΝΑ -με όλο τον σεβασμό- να εξαιρέσει απ’ όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας 2016-2017 τους προαναφερόμενους διαιτητές. Ευχόμαστε στο σωματείο του Κρυονερίου καλή συνέχεια»

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Ε. Άλι, Δήμας, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου (85’ Κουρκατιώτης), Ζουβερέλλης, Γκιόλλα, Κλίσι, Καναβόγιαννης, Καράμπελας, Μίχας (70’ Τσαλίδης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαζ. Μανουσάκης, Άννινος, Κολώτας, Κανταρέλλης, Βαβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Καμαρίτης, Γ. Ζερμπίνης (70’ Δημητρίου), Μπερμπάντης (75’ Σιατραβάνης), Σπυρίδης (85’ Δ. Δεσύλλας), Κολονέρος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Η σημερινή (27/11) δράση στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Πρώτη με ενθουσιασμό στο Μπογιάτι, τι δήλωσε ο Νίκος Κόκκινος

Ρένος Γιαμπουράς

Διπλό στα Καλύβια ο Παλλαυρεωτικός

Παντελίδης Mάνος