free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πρόκριση για Παλαιό Φάληρο!

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Ιωνία (2-0 την Ελευθερούπολη).

 

 

Το «παρών» στη γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ θα δώσει το Παλαιό Φάληρο, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν το ίδιο καλά όπως ολοκλήρωσε την περασμένη. Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Ιωνία, όπου επικράτησε με 2-0 της Ελευθερούπολης, και πανηγύρισε την πρόκριση. Οι κυανέρυθροι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστή τον Ντόνε που σκόραρε στο 7′ και στο 18′, έφτασαν νωρίς-νωρίς σε σκορ ασφαλείας. Σταδιακά οι κιτρινόμαυροι επιχείρησαν να ανεβάσουν την αποδοσή τους, έχοντας μάλιστα την υπεροχή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν μπει πάλι στο ματς, ωστόσο γκολ δεν πέτυχαν, με συνέπεια το 2-0 να μείνει μέχρι τέλους για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής ήταν ο Χρυσάφης, με βοηθούς τους Ψαρίδη και Χριστοδούλου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Πήδουλας, Δαυίδ (46′ Καρυπίδης), Ζαχαρόπουλος (46′ Γκώνος), Κατσούδας, Γκόλιας, Μακρής, Κεγιαδάκης (59′ Παπαδόπουλος), Τσουτσουδάκης, Χαλάς, Θανασάι, Τσιάνη

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Βλάμης (67′ Λουμίδης), Τοπάλλι, Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης, Παπανδρέου, Φεύγας, Γκιόλας (75′ Μεμπελίκας), Ντόνε, Κωνσταντινίδης (59′ Τρυφωνίδης).

Related posts

Έκλεισε Κετσετζόγλου και Μιχάλη Παπαδόπουλο η Ένωση Αγ. Αναργύρων

Abola Team 3

«Μπαμ» με Στέφανο Εστυλιανίδη ο Φωστήρας Ηλιούπολης

admin

ΑΟ Περιστερίου-Πεύκη 1-1

Abola Team 3