free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

«Τεσσάρα» για αρχή η Άνοιξη!

Με ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου επικράτησε 4-2 του Διόνυσου

 

 

ΑΝΟΙΞΗ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4-2

Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα η Άνοιξη, η οποία με το καλημέρα έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου κατάφερε σχετικά εύκολα -και με ωραίο ποδόσφαιρο- να επικρατήσει 4-2 του Διονύσου Αττικής στην πρεμιέρα και να μπει με το δεξί στη Β’ κατηγορία…

Εξ αρχής οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, απέναντι στον Διόνυσο που αμυνόταν. Οι φιλοξενούμενοι λύγισαν, εν τέλει, στο 31′, όταν με μια κίνηση κλάσης ο Νικήτας Αθανασόπουλος άνοιξε το σκορ: Συγκεκριμένα απέφυγε υπέροχα δύο αντιπάλους του και με αριστερό βολέ νίκησε τον γκολκίπερ Αλεξόπουλο  για το 1-0. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Άνοιξη να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα στο 54′ και πάλι με σκόρερ τον Νικήτα Αθανασόπουλο (αυτή την φορά  με κεφαλιά), ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά τη σέντρα πάρε-βάλε του Κώστα Τσεβά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με προσωπική προσπάθεια και άψογη εκτέλεση του Κεφάλα, με τον Διόνυσο να μειώσει στο 75′ με τον Ευαγγελάτο. Η Άνοιξη ωστόσο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι μεσοεπιθετικά και βρήκε και τέταρτο γκολ στο 85′ με κεφαλιά του Ειρ. Αθανασόπουλου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδώρου. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγελλόπουλου, μια υπόδειξη πάντως που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς γηπεδούχων.

***Κορυφαίοι για την Άνοιξη ο Νικήτας Αθανασόπουλος με τα δύο γκολ που πέτυχε και ο Κώστας Τσεβάς, ο οποίος μέτρησε μια ασίστ, ενώ είχε και δοκάρι στο 70′ με εκτέλεση φάουλ!

***Διακριθέντες για τον Διόνυσο ο γκολκίπερ Αλεξόπουλος -που έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του- αλλά και ο φορ Αγγελόπουλος.

***Τον αγώνα παρακολούθησε ο Γραμματέας της ΕΠΣΑΝΑ Γιάννης Νάκας και ο Δήμαρχος Διονύσου κος Ζαμάνης.

***Δυναμική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Άνοιξης, με την εξέδρα να είναι γεμάτη!

Διαιτητές: Μαλαμάς, Μετακίδης, Κουλοχέρης

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Χουζούρης (77′ Λαγαστής), Τρακάκης, Κυριάκης, Αθανασόπουλος Ι., Κεφάλας (55′ Θεοδώρου), Σκούρας (67′ Γεωργούσης), Αθανασόπουλος Ειρ., Αθανασόπουλος Ν., Δρόσος, Τσεβάς.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αλεξόπουλος, Γεωργοκίτσος (80′ Δήμιτσας), Βαϊόπουλος, Μίσιος, Ντόφης, Ευαγγελάτος, Σκαφίδας, Ραυτακόπουλος (46′ Ευαγγελάτος), Αγγελόπουλος, Πασαλιμανιώτης, Παλιούρας (80′ Παβάλας).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 9/4

Abola Newsroom

Γκέλαρε η ‘Ανοιξη

Βασίλης Θεόκλητος

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση του Σαββάτου (10/2) στην Ανατολική Αττική

Abola Team