free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Αήττητος!

Τα Σπάτα επικράτησαν 5-0 της Μαρκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

 

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΜΑΡΚΟ 5-0

Ονειρική πρεμιέρα για τον Αήττητο Σπατών. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και παρουσιάζοντας σοβαρή εικόνα σε όλο το 90λεπτο, κατάφερε να επικτατήσει 5-0 της Μαρκό, μπαίνοντας έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Οι Μαρκοπουλιώτες, στο ξεκίνημα έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους, ωστόσο μετά το πρώτο 25λεπτο ο Αήττητος βρήκε τις λύσεις που έψαχνε, πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά καθάρισε νωρίς-νωρίς το ματς…

Τα Σπάτα άνοιξαν το σκορ στο 15′, όταν ο Αλεξίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Γκούμας, γράφοντας από τα 11 βήματα το 1-0. Λίγο αργότερα, η Μαρκό είχε μια καλή στιγμή με τον Κύρκο ωστόσο να κρατά το προβάδισμα, ενώ στο 22′ ήρθε και το 2-0: Ο Τσεβδερίκοφ μη έχοντας αίσθηση του χώρου γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω, κρέμασε τον γκολκίπερ του και με αυτογκόλ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Αήττητο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι παίζοντας πλέον χωρίς άγχος, έβγαλαν αυτοματισμούς έπαιξαν όμοφο και γρήγορο ποδόσφαιρο και κατάφεραν να φτάσουν σε άλλα τρία τέρματα. Το 3-0 σημείωσε στο 55′ ο Σκούμας με ωραίο πλασέ , ενώ ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε στο 65′ με πλασέ (και πάλι) μέσα από την περιοχή. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε για τα Σπάτα ο Σκαφίδας, που διαμόρφωσε στο 80′ το τελικό 5-0.

***Διακριθέντες για τον Αήττητο Σπατών οι Σκούμας, Γκούμας και Σκαφίδας.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας Β., Καραθανάσης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Λαλαούνης, Λαζάρου (60′ Ράπτης), Μωυσιάδης, Τσέπας, Αλεξίου, Βαγγελής (55′ Αλιμπάς), Σκαφίδας, Σκούμας (70′ Πέντσας), Λύγκος, Γκούμας.

ΜΑΡΚΟ: Κακάγιας, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Τσεβδερίκοφ, Ρεντζής, Ζαφειρόπουλος (65′ Κοντογιάννης), Δημογιάννης, Βασιλός, Μινάι, Μυρασχεντής (30′ Λέμε-75′ Μερκούρης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Δύο σημαντικές επιστροφές στον Παθιακάκη

Ρένος Γιαμπουράς

Αρμυριώτης αντί Β. Καραούλη στον Αφιδναϊκό

Abola Team 3

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Καλύπτει κενά, έπιασε… δουλειά

Ρένος Γιαμπουράς