free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με τεσσάρα στην επόμενη φάση τα Πετράλωνα

Με καθολική υπεροχή και χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να φορτσάρουν τα Πετράλωνα του Χρήστου Κιούρκου πέρασαν πανηγυρικά στην γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Ιπποκράτη.

 

 
 
 
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 4-0

Στο 19΄μετά από κόρνερ ο Μουσάϊ με γυριστή-φαλτσαριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 44′ αφού “έκρυψαν” την μπάλα οι παίκτες των Πετραλώνων από την σέντρα του Καρούμπαλη ο δραστήριος Καραβάς με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, Στο 59′ ο Ρόκο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-0 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 77′ με προβολή μετά από σέντρα του Καραβά έγραψε το τελικό 4-0.

Στο 11′ από ενέργεια του Βελλή και σέντρα του Καρούμπαλη ο Καραβάς δεν μπόρεσε να σκοράρει από μισό μέτρο ενώ στο 38′ ο γκολκίπερ Στρατηγαρέας πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε δύσκολο σουτ του Λάππα.

Κορυφαίος του αγώνα ο νεαρός Βελλής. Ρεσιτάλ έδωσε το διαιτητικό τρίο ο Θώμογλου και οι δεσποινίδες Γκορτσίλα, Βαβουράκη.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δρόσος, Βελλής, Κωνσταντίνου, Σταύρου, Ντουλές, Λάππα, Καραβάς, Μουσάϊ, Κατσαδούρης(62′ Λεβέντης), Κυφωνίδης(56′ Ρόκο), Καρούμπαλης(74′ Χελιώτης).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ:Στρατηγαρέας, Μπεκιράκης, Πατσέλης, Τσιρίκας, Γκέκας, Κάππας, Πράπας(46′ λ.τ. Ανδρούτσος), Παπαδόπουλος, Κιάμος(77′ Καλλιντέρης), Μίχος, Δημητρακόπουλος (46′ Μπουσδούκος).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Α. Ε. Λύκοι Χαϊδαρίου: Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση με τον Γιάννη Μαλλιώρη

Τάσος Ζαφειρίου

Κολωνός: «Γίνεται προσπάθεια καπήλευσης της ονομασίας της ομάδας»

Abola Team

Αμπελόκηποι-Αστέρας Ζωγράφου 1-3

Abola Team 3