free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Ο νέος είναι…ωραίος!

Υπό την μαεστρική καθοδήγηση του Νίκου Ζουμπατόπουλου ο Κένταυρος Βριλησσίων “κάλπασε” με τη νίκη μέσα από το Χαϊδάρι!

 

 

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 0-2

Πρώτη φορά στην ιστορία του ο Κένταυρος Βριλησσίων αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΑ και σημειώνοντας μάλιστα την παρθενική του νίκη! Η ομάδα των βορείων προαστίων παίζοντας έξυπνα επικράτησε με 2-0 και δείχνει πως ο οι νεοφώτιστοι ήρθαν για να μείνουν στην Α’ κατηγορία! Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι το Χαϊδάρι στάθηκε άτυχο αφού είχε τρία δοκάρια (3′, 16′ Σαλαπάτας, 75′ Αντωνόπουλος) ενώ και στα δύο γκολ των φιλοξενούμενων (10’ Δέτσης, 57’  Νικολαΐδης) φέρει ευθύνη ο Μίχος. Όσο για το Δέτση, το γεγονός ότι έπαιξε δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει η μεταγραφή του στην Κ20 του ΠΑΟΚ, όπως σας είχαμε αναφέρει σε αντίστοιχο δημοσίευμα. Απλά μέχρι να αποφασίσουν στους Θεσσαλονικείς αν θα τον εντάξουν τώρα ή τον Ιανουάριο στο δυναμικό τους θα συνεχίσει να προπονείται με τον Κένταυρο.
Διαιτητές: Τσαγκάρης, Όντος-Μαραθωνίτης
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Κασάπης, Γιαννουλάκης, Αλεβίζος, Πανταζόπουλος, Φουκαράς, Καλαμπαλίκης (52’ Τουλούπης), Καμπεράι (52’ Χριστούλης), Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης (76’ Σακελλαρίου)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θεοδωρίδης Θ., Σκέντζος, Γαληνάκης, Τούντας, Αντωνόπουλος, Κουτσουβέλης (70’ Μπότση), Κοντός, Κουλιούρης (62’ Θεοδωρίδης Α.Π.), Δέτσης, Μωραΐτης (46’ Μιχαήλ), Νικολαΐδης.

φώτο: 247press.com.gr

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Σχολή τερματοφυλάκων ξεκινάνε τα Γλυκά Νερά

Abola Team 3

Μεταγραφική βόμβα με Nikola Zivanovic ο ΑΟ Άνοιξης

Abola Team 3

Πέρασε με … πεντάρα ο Σαρωνικός από την Άνοιξη (5-3)

Abola Team