free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Απόδραση με Καραχάλιο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου! VIDEO!!

Με γκολ του Αλέξανδρου Καραχάλιου η ομάδα του Νίκου Κόκκινου έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα του Αστέρα Βάρης

 

 

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 0-1

Μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στην πρεμιέρα, αφού επικράτησε 0-1 του Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης! Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου, παρότι δέχτηκε πίεση κατάφερε να αντέξει και με «χρυσό» σκόρερ τον Αλέξανδρο Καραχάλιο απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ξεκινώντας έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ήταν μια αναμέτρηση με καλό ρυθμό σε όλο το 90λεπτο και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.

Ο Αστέρας Βάρης εξ αρχής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε την κατοχή της μπάλας, με το Μπογιάτι να δίνει χώρο στον αντίπαλο, κλείνοντας σωστά στην άμυνα του, και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Κουτρομάνο, Καλίν και Γκολέμη, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ντογκοτάρι, ο οποίος ήταν σταθερότατος και πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Στην επανάληψη ο Άγιος Στέφανος βλέποντας πως μπορεί να κλέψει το ματς ρίσκαρε παραπάνω και απείλησε σε μια-δύο περιπτώσεις. Χαρακτηριστική ήταν η ευκαιρία (τετα-α-τετ του Μπαμπουλάκη), ενώ και ο Αστέρας είχε τις δικές του ευκαιρίες να σκοράρει. Τελικά, το Μπογιάτι ήταν εκείνο που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62′ και κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο από την Βάρη. Ήταν μια εξαιρετική κάθετη πάσα του Παπαντζίμα, ο οποίος έβγαλε τον Αλέξανδρο Καραχάλιο σε θέση βολής, αυτός πέρασε ψύχραιμα και τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενή εστία έκανε το 0-1. Ο Αστέρας στο τελευταίο 20λεπτο τα έπαιξε όλα για όλα, πίεσε ωστόσο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου με σωστή ανασταλτική λειτουργία κράτησε το υπέρ του σκορ και τη νίκη.

***Διακριθέντες για τον Αστέρα Βάρης οι Καλίν, Γκολέμης και Ιωσήπου.

***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου οι Μπούσιος, Ποστόλι, Παπαντζίμας και ο σκόρερ Καραχάλιος.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Λάμπρου, Μήταρης

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Βαγγέλη, Ιωσήπου, Κόνσι, Καραγιάννης (71′ Λυμπερόπουλος), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης (56′ Άλντο), Γκολέμης, Κουτρομάνος (67′ Γαλάνης), Καλίν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης (22′ λ.τρ. Αμανατίδης), Σεβδαλής (55′ Μπάσκο), Ποστόλι, Μπερμπάντης, Κάρο, Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Μπαμπουλάκης, Ζουρούδης (68′ Οικονομόπουλος), Μπούσιος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

 

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/BsnBt9fRjpQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Με ενθουσιασμό ο Αγιασμός του Παλληνιακού

Ρένος Γιαμπουράς

Μεγάλη νίκη με εντυπωσιακή… εκκίνηση ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών!

Ρένος Γιαμπουράς

Τέσσερις μεταγραφές ουσίας έκανε η Ατλαντίδα

Abola Team 3