free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

ΕΠΣΑΝΑ: Πετυχημένο ξεκίνημα, παρουσιάζει τις Μικτές η Τεχνική Επιτροπή!

Οι θετικές εντυπώσεις της πρεμιέρας και η παρουσίαση των Προεθνικών Ομάδων

 

 

Σχεδόν άριστα πήρε η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων της Α’ και της Β’ κατηγορίας. Σε 17 αγώνες που περιελάμβανε το πρόγραμμα, ανάμεσα τους και πολλά ντέρμπι, δεν υπήρξαν παρατράγουδα και έγιναν ελάχιστες διαμαρτυρίες. Η πολιτική της διοίκησης να υπάρχει μέλος της σε όλους σχεδόν τους αγώνες, όπως αποδεικνύεται είχε θετικά αποτελέσματα. Επίσης, σε 13 αγώνες υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Γιαρένης παρακολούθησε το Σάββατο τον αγώνα Κεραυνός – Μάχη Μαραθώνα και την Κυριακή το παιχνίδι Ατλαντίδα – Ολυμπιακός Λαυρίου.

***Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης με αφορμή την πετυχημένη έναρξη του πρωταθλήματος μίλησε για την αλλαγη σελιδας στην ΕΠΣΑΝΑ και την μεταβαση της Ένσωης σε τροχια προοδου-ηρεμιας και επιτυχιων, γεγονός που ηδη έχει αρχισει να αναγνωριζεται απ όλους.

Παρουσίαση των Προεθνικών Ομάδων

Η Τεχνική Επιτροπή των Μικτών της ΕΠΣΑΝΑ με πρόεδρο τον Γιάννη Νάκα που είναι και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Θα γίνει στο «Οινοποιεί του Πέτρου» στην Παλλήνη και ώρα 19.00. Παρών θα είναι και ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικτών Μιχάλης Κατσίμπρας.

Μέλη της Τεχνικής Επιτροπής είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Γιαρένης και ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος.

***Ο Άκης Θηβαίος, πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου απηύθυνε κάλεσμα εν όψει της σημερινής παρουσίασης: Καλούνται οι γονείς και οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προεθνικές ομάδες (γενν.2001 & 2003) όπως προσέλθουν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο “ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ” (Λ.Μαραθώνος 117, δίπλα στον ΟΑΕΔ Παλλήνης) στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος των Προεθνικών Ομάδων περιόδου 2016-2017.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στο πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής

Abola Team

Το σποτ του ΑΟ Άνοιξης για την εκδήλωση

Abola Team 3

Αποφάσεις της Πειαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της 13ης Μαρτίου

Abola Team 3