free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Καθάρισε ο Αλεξίου για τον Σαρωνικό!

Με σκόρερ τον ταλαντούχο άσο η ομάδα του Σπύρου Κοντού επικράτησε 1-0 του Ωρωπού στην πρεμιέρα

 

 

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 1-0

Ύστερα από πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, γεμάτο νεύρα, χωρίς πολλές φάσεις, ο Σαρωνικός κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του ΠΑΣ Ωρωπού και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής του αγώνα για την ομάδα του Σπύρου Κοντού ήταν ο νεαρός Αλεξίου, ο οποίος σκόραρε στο 66′ και χάρισε στους Αναβυσιώτες τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μόλις στο 2’ σουτ του Παπαγεωργίου «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Καραλή. Στο 30’ έγινε μονόλεπτη διακοπή του αγώνα, για να δροσισθούν οι παίκτες, καθώς η ζέστη ήταν σχεδόν αφόρητη! Στο 40’ ο Σαρωνικός απείλησε την εστία του Ωρωπού με τον Βελετάκο ενώ στο 44’ είχε τετ-α-τετ ο Φιλλής, το πλασέ του οποίου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε με δυσκολία ο Καραλής. Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός ανέβασε τις γραμμές του και με τον Αλεξίου να παίρνει πρωτοβουλίες στο κέντρο, «κυκλοφόρησε» την μπάλλα καλύτερα. Ο Ωρωπός φαινόταν να ελέγχει το ματς, αλλά την πλήρωσε μια αδράνεια της άμυνας του στο 66′ από στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 66′ από εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξίου πετάχτηκε έξυπνα και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Λίγο πριν το φινάλε ο σκόρερ έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε τη μπάλα στον Κοντογιαννόπουλο, ο οποίος όμως έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, όταν πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι του Ωρωπού που τα έπαιξαν όλα για όλα στο φινάλε, προσπάθησαν μέχρι και τις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν αλλά σε πολύ καλή ημέρα ο Καραλής, κράτησε το 0-0 και καθάρισε όλες τις φάσεις.

***Διακριθέντες για τον Σαρωνικό οι Αλεξίου, Χαρίτος, Καραλής και Κατσίκης.

***Για τον Ωρωπό ξεχώρισαν οι Παπαγεωρβίου, Βολιώτης και Μήτρου.

Διαιτητές: ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤ ., ΧΟΙΚΑΣ Σ., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Δήμας, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Kρυεμάντι, Αλεξίου, Χαρίτος (90’ Μπούκης), Βελετάκος (76’ Κοντογιαννόπουλος), Τσομπανάκης (55’ Ρέδι).

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Σαρκίρης, Γ. Μπαλόκας (76’ Κανάρης), Αλιάι, Βολιώτης, Π. Νικολάου (81’ Αμπάζι), Μήτρου, Παπαγεωργίου, Σκαρμούτσος, Κ. Φιλλής, Κατσίκας (46’ Σ. Μπαλόκας), Μπραχιμάι.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Αντώνης Οικονόμου γεμάτος όραμα και φιλοδοξίες ανέλαβε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών στο Κορωπί (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Παλλαυρεωτικός: Όλοι γήπεδο!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team