free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επενδύουν στο μέλλον στο Ρουφ

Με τρεις βραβεύσεις σήμερα (23/9) η τελετή έναρξης των Ακαδημιών του Ρουφ

 

 

Συνεχίζουν να επενδύουν στο μέλλον οι άνθρωποι του Ρουφ και αυτό αποδεικνύεται και φέτος με τον τρόπο με τον οποίο υποδέχονται τη νέα αγωνιστική σεζόν για τα συγκεκριμένα τμήματα.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή (23/9) στις 5:45 το απόγευμα στην έδρα φυσικά του ιστορικού συλλόγου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Ακαδημιών του Ρουφ. Ο διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης, το προπονητικό τιμ των εν λόγω τμημάτων και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν την δομή και το οργανόγραμμα για την φετινή σεζόν. Στην διάρκεια της τελετής έναρξης θα γίνουν τρεις βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην ομάδα ενώ θα παραστεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλής τους Θοδωρή Κουνάδη και Αντώνη Τσάτσο.

Στη συνέχεια θα υπάρξει συζήτηση γνωριμίας με τους γονείς των παικτών που φέτος θα απαρτίζουν αγωνιστικά τα τμήματα της Ακαδημίας του Ρουφ. Σε ότι αφορά την πρώτη ομάδα μετά το διπλό της πρεμιέρας επί του Κεραυνού Γλυφάδας ο τεχνικός της «Αούστρια» Βασίλης Σπάθας ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια σοβαρότητα και στα επόμενα ματς.

*Το ρεπορτάζ είναι του Φώτη Κατσούφη.

Related posts

Μακριά από τη νίκη ΓΣ Αργυρούπολης και Πετράλωνα

abola10

Διπλό “χτύπημα” για την Ηλιούπολη

abola10

Θύελλα ήταν η Ηλιούπολη!

Abola Team