free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μεγάλη νίκη στο 93′ ο Άρης Βούλας!

Με γκολ του Παπαγεωργίου στις καθυστερήσεις η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη επικράτησε 1-0 των Γλυκών Νερών

 

 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-0

Ματς – θρίλερ στη Βούλα, με τον γηπεδούχο Άρη να σκοράρει στο 93′ και να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (1-0 τα Γλυκά Νερά)! Η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη, που την είχε… πατήσει στην πρώτη αγωνιστική δεχόμενη γκολ στην τελευταία φάση απο τον Νικολακάκη, αυτή την φορά ήταν εκείνη που λυτρώθηκε στο φινάλε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα Γλυκά Νερά μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν να πατούν καλύτερα. Μετά το πρώτο τέταρτο ο Άρης Βούλας ισορρόπησε, ανέβασε τις γραμμές του και στο 45′ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κριλής βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά είδε τον νεαρό Αρβανίτη να του λέει όχι με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στην επανάληψη το ματς είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες καλά διαστήματα. Ο Άρης Βούλας απείλησε σε δύο – τρεις περιπτώσεις με τους Κριλή, Σόουζα και Παπαγεωργίου, ενώ τα Γλυκά Νερά είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Λαναρά στο 75′, το σουτ του Νάνου και το φάουλ του Βατίστα (το έπιασε δύσκολα ο Κάρσος).

Στο 88′ οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν, με τον Άρη Βούλας να μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάσκου. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν πάντως και στο 93′ βρήκαν το γκολ της νίκης με σουτ του Παπαγεωργίου μέσα από την περιοχή. Ο έξαλλος πανηγυρισμός του σκόρερ, πάντως, έφερε την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη, με τον Άρη να ολοκληρώνει το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές μεν, αλλά να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη δε…

***Διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Διακρούσης και Λάσκος.

***Για τα Γλυκά Νερά διακριθέντες οι Αρβανίτης, Μπέντας και Βάρδας.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Ρούντος, Σόφιας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Τσιαγκάνης, Βέλης, Διακρούσης, Λάσκος, Μπουλάρι (65′ Μήτσιος), Παπαδημητρόπουλος, Κριλής, Σόουζα (57′ Γιουνγκ-Σουν), Σταθάκης (83′ Διγενής), Παπαγεωργίου.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Αρβανίτης, Αλεξίου, Πανάγου, Γιαννούλης (85′ Κουφοκώστας), Μιχελής, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βάρδας, Νάνος (90′ Μπουλαμπάσης), Δογάνης (46′ Βατίστας), Λαναράς.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Χαραυγιακός 3-1 εκτός το Χαλάνδρι

Abola Team 3

Άρεσαν και οι δύο!

Abola Team

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team