free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πετούσε…φωτιές το Ρουφ!

Το δύο στα δύο σημείωσε το Ρουφ με μηδέν μέχρι στιγμής παθητικό.

 
 
ΡΟΥΦ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0
 
Το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα με καθολική υπεροχή και ποιοτικό ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο επικράτησε εύκολα του Γ. Σ. Αργυρούπολης με 3-0. Στο 48′ από σέντρα του κορυφαίου παίκτη του Χίσο ο Λεβέντης με προβολή πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το 1-0 για την “Αούστρια”. Στο 61′ από έξοχη ενέργεια και ασίστ του Γαλάνη ο Νταουτάϊ με κοντινό πλασέ το 2-0. Στο 68′ από πάσα-έτοιμο γκολ του Νταουτάϊ ο Νταβαρίνος με πλασέ λίγο πριν την γραμμή του τέρματος έγραψε το τελικό 3-0.
Στο 17′ η μπάλα “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ του Χίσο ενώ το ίδιο έγινε στο 24′ σε μακρινό σουτ του Νταβαρίνου. Στο 28′ ο Μπέρτζος απομάκρυνε την μπάλα με το κεφάλι πριν περάσει την γραμμή του τέρματος ενώ, σωτήριες αποκρούσεις πραγματοποίησε ο γκολκίπερ Κοντεμίρης στο 32′ σε τετ-α-τετ προβολή του Νταβαρίνου και στο 41′ σε τρομερό μακρινό σουτ του Χίσο. Στο 48′ σε σουτ του Χίσο η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα κόρνερ. Διακρίθηκαν ακόμα οι Γαλάνης, Χατζηγιαννακός, Σαμαράς, Τριανταφύλλου, Νταβαρίνος και Κοντεμίρης, Γκρεβτσίδης, Γκρεβτσίδης.
Ρεσιτάλ έδωσε το διαιτητικό τρίο Μπαϊρακτάρης, Λεοντακιανάκος, Μητράκος.
Τις δύο ομάδες συνόδεψαν στον αγωνιστικό χώρο τα πιτσιρίκια του Ρουφ κρατώντας πανό με μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού.
ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Καραμπάς(46′ Κατσιγιάννης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Γαλάνης(65′ Μπεκατώρος), Τσιπλάκης, Νταουτάϊ(78′ Φωτόπουλος), Χίσο, Νταβαρίνος.
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κοντεμίρης, Ακογλάνης, Παπαντωνάκης, Γιαννίκος, Καραβουσάνος(72′ Χιόνης), Βουβουδάκης(75′ Κορδαλής), Λεβέντης, Γκρεβτσίδης, Αγγελόπουλος(46′ Κωνσταντινίδης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης. 
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-0

Ρένος Γιαμπουράς

Στην γυναικεία ομάδα της Αγ. Παρασκευής η Πλιασά

Abola Team 3

Μεγάλο διπλό η Πεύκη, 1-0 εκτός τα Σούρμενα

Abola Team 3