free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μεγάλη νίκη ο Κεραυνός Πετρούπολης

Η ομάδα του Παναγιώτη Δουγιέκου πέρασε από το Ρουφ (1-0 τον Βοτανικό).

 

 

Αποτέλεσμα που μάλλον συμπεριλαμβάνεται στις εκπλήξεις, ήταν αυτό που διαμορφώθηκε στον πρωινό αγώνα του γηπεδού Ρουφ. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ο Κεραυνός Πετρούπολης πήγε με κεκτημένη ταχύτητα, από την περσινή κατάκτηση της ανόδου από τη Γ’ ΕΠΣΑ, επικρατώντας με 1-0 του Βοτανικού, που έδειξε πως χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια, μετά τις πολλές προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ του.

Μόλις στο 5′ ο Τσαγκάρης πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης με όμορφο πλασέ από τη γωνία της περιοχής.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν την αντίπαλη άμυνα, αλλά με ανορθόδοξο τρόπο, κι έτσι δεν κατάφεραν να πετύχουν έστω την ισοφάριση. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι είχαν χώρους, απειλώντας και για δεύτερο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 30′ μπήκε στο ματς, αντικαθιστώντας κάτω από τα δοκάρια του Κεραυνού τον Παπαβασιλείου που τραυματίστηκε, ο 16χρονος Τσαφαράς, ο οποίος είχε αρκετά καλή παρουσία.

Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης, με βοηθούς τους Θωμόγλου και Ρούσσο.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Λαγός, Αντωνάκης, Παναγόπουλος, Ντάμας, Ζαχαράκης, Σταμούλης, Θεοδωρέλος, Καπλάνης (64′ Γιαννακόπουλος), Αρβανιτάκης (55′ Πανταζόγλου), Κολοκυθάς (46′ Τσέγας), Ευθυμιόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παπαβασιλείου (30′ λ. τρ. Τσαφαράς), Καβαλάρης, Αρβανιτάκης, Κατσής, Γκανέτσος, Αλειφέρης, Τσαγκάρης, Μιχάλης (55′ Θεοδώρου), Χρας, Κοτσαμπάς (65′ Τζαμαλής), Καταγής.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Στο 93′ ισοφαρίστηκε ο Αγ. Δημήτριος από τον Βύρωνα-Οι Νέοι της Μπάρτσας 7-0 εκτός τον ΑΟΚ Φαλήρου

Abola Team 3

Τρίτη σερί νίκη σε ισάριθμα φιλικά για την ασταμάτητη Άμιλλα: 1-0 τον Άρη στο Χολαργό

Τάσος Ζαφειρίου

Το νέο Δ. Σ. του Π. Ο Αγίου Θωμά Γουδί

Τάσος Ζαφειρίου