free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Νέο διπλό το Χαλάνδρι!

 

Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου πέρασε νικηφόρα και από τα Σούρμενα (2-1), στέλνοντας μήνυμα στους μνηστήρες του τίτλου.

 

 

 

Εκρηκτικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας το Χαλάνδρι, επιβεβαιώνοντας όσους εκτιμούν πως συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου πέρασε νικηφόρα και από τα Σούρμενα (2-1), πετυχαίνοντας δεύτερο συνεχόμενο διπλό μετά από εκείνο της πρεμιέρας απέναντι στον Χολαργό. Στο ματς που έγινε το πρωί της Κυριακής (25/9) στο Ελληνικό, οι πράσινοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης.

Μόλις στο 11′ ο Καγιώργης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κάθετη του Αμανατίδη, σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Μετλίου να φέρνει το ματς στα ίσια στο 18′, ύστερα από όμορφη ντρίμπλα και πλασέ στη γωνία. Στο 31′ το Χαλάνδρι πήρε εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Καρακάσης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Ακριτίδη μετά από σέντρα του Αμανατίδη. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η ομάδα των βορείων προαστίων φρόντισε να διαφυλάξει το 2-1 και να πάρει μίασπουδαία νίκη στην έδρα ενός συνόλου, που επίσης έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια. Με αυτό τον τρόπο το Χαλάνδρι έστειλε μήνυμα στους μνηστήρες της ανόδου, πως η δική του υποψηφιότητα δεν θα έχει τυπικό χαρακτήρα.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Γούναρη και Τσατσούλη.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλίου, Τσακίρης, Ακριτίδης, Πρέκας (46′ Πασάς), Μπουγιούκος, Γεωργίου (74′ Θεοδώρου), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιοματάρης (64′ Γιαννόπουλος)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος): Θ. Κατσιούλης, Μέρτης, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης, Λουκάς, Τσίτσαρης (65′ λ. τρ. Παπάζογλου), Καγιώργης (90′ Λειβαρτζηνός), Τζώρτζης, Βέρρας (46′ Α. Κατσιούλης).

 

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,

 

Related posts

Οι Αγ. Ανάργυροι 2-0 εκτός τη Νέα Ιωνία

Abola Team 3

Τέλος ο Καραχάλιος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων

admin

Τσιμπάκης: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι με τα Σούρμενα»

Kώστας Παλαιολόγος