free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Η εξομολόγηση του νεαρού Μαγγανά για τον Κεραυνό Κερατέας και για τους προσωπικούς του στόχους!

 

Για την φετινή σεζόν με τον Κεραυνό Κερατέας, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες μίλησε ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Κεραύνου, Χρήστος Μαγγανάς!

 

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Κερατέας μιλά για την φετινή σεζόν, αλλά και για τις προσωπικές του, μελλοντικές, φιλοδοξίες! Ο Χρήστος Μαγγανάς, που ήταν απο τους καλύτερους του Κεραυνού στο, Σαββατιάτικο ντέρμπυ με τον Α. Ο. Κορωπίου, εξομολογείται στο pamebala, όλα όσα συμβαίνουν στον Κεραυνό Κερατέας, αλλά και όσα στοχεύει να πετύχει στην καριέρα του. Ο 17χρονος ελπιδοφόρος μεσοεπιθετικός της Κερατέας ανέφερε τα εξής για την φετινή σεζόν με τον Κεραυνό Κερατέας: ” Η ομάδα έχει κάνει μια ριζική αλλαγή στο ρόστερ της, αποτελείται πλέον απο πολλούς νέους παίκτες, οπού όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, με στόχο την αναγέννηση του Κεραυνού Κερατέας. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι άκρως οικογενειακό, οι σχέσεις με τα υπολοιπά παιδιά είναι άριστες και σε αυτό βοηθά και η διοίκηση, η οποία μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια και είναι δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο. Ελπίζω η χρόνια που διανύουμε να φέρει επιτυχίες στην ομάδα μας και να κρατήσει, όσο γίνεται πιο μακριά τυχόν τραυματισμούς! 

Πλήν του Κεραυνού Κερατέας, ο Μαγγανάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τους προσωπικούς του στόχους, λέγοντας τα εξής: ” Είναι σημαντικό για εμένα, βοηθώντας την ομάδα μου να αναδεικνύομαι και εγώ μαζί της. Όντας ενας 17χρονος ποδοσφαιριστής, οι βλέψεις μου και οι στόχοι μου είναι σαφώς υψηλοί, αλλά θα επιτευχθούν με σκληρή δουλειά, με σύνεση και κοιτάζοντας βήμα-βήμα το μέλλον μου. Θεωρώ πολύ σημαντικό στοιχείο για κάθε ποδοσφαιριστή να προσλαμβάνει όλα τα θετικά στοιχεία απο τον εκάστοτε προπονητή του, κάτι που προσπαθώ να κάνω σε ύψιστο βαθμό”! Κλείνοντας ο Μαγγανάς επισήμανε: ” Προτεραιότητα για εμένα έχει η φετινή χρονιά με την ομάδα μου και η περαιτέρω βελτιωσή μου!

Άξιο παρατήρησης είναι πως ο νεαρός Μαγγανάς παρα την ηλικία του, αγωνίζεται για τρίτη σεζόν στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού Κερατέας, με κατα διαστήματα εξαιρετικές παρουσίες, κάτι που έχει κάνει πολλά “στόματα” να μιλούν με τα καλύτερα για εκείνον!

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τα συγχαρητήρια από το Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-ΜEGABOLT για την άνοδο του Παλλαυρεωτικού στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Καλό δείγμα ο Αστέρας, 1-0 την Αγία Παρασκευή

Abola Team 2

Ανανέωσε με Φυλακτό η Ατλαντίδα!

Ρένος Γιαμπουράς