free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Άλματα προόδου από τις Ακαδημίες του ΑΟ Κορωπίου

 

Πάνω από 190 νεαρούς αθλητές αριθμεί πλέον η Ακαδημία του ΑΟΚ, όπου μάλιστα υπάρχει τιμ γιατρών με παθολόγο και καρδιολόγο

 

Μπορεί ο ΑΟ Κορωπίου να είναι ερασιτεχνικό σωματείο, ωστόσο η λειτουργία των Ακαδημιών γίνεται σε επαγγελματικά πρότυπα! Τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, με Τεχνικό Διευθυντή τον Αντώνη Οικονόμου, όλο αυτό το διάστημα κάνουν… άλματα προόδου, κάτι που φαίνεται από την εκτόξευση του αριθμού των παιδιών που έχουν ενταχθεί στον ΑΟΚ. Συγκεκριμένα μέσα σε ένα εξάμηνο περίπου, το Κορωπί από τα 127 παιδιά, έχει φτάσει τα 190 κι ο αριθμός όλο και αυξάνεται, δείγμα βέβαια της σκληρής δουλειάς που γίνεται από διοίκηση και προπονητικό τιμ. Η τελευταία, δε, πρωτοβουλία των ανθρώπων του Κορωπίου είναι σημαντικότατη, αφού υπάρχει ιατρικό τιμ παθολόγου και καρδιολόγου, το οποίο εξετάζει νεαρούς αθλητές.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Αντώνης Οικονόμου μάλιστα προχώρησε σε προσωπική δήλωση αναφέροντας: ”Με μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να φέρουμε στις Ακαδημίες ένα τιμ γιατριών (παθολόγο και καρδιολόγο) για να εξετάσουν τα παιδιά μας, πρώτον για την υγεία τους και δεύτερον για την έκδοση των δελτίων και των πιστοποιητικών.

Καλώ μάλιστα και τα παιδιά των άλλων ακαδημιών, εάν δεν έχουν περάσει από γιατρούς, να προσέλθουν το Σάββατο (1/10) στις εγκαταστάσεις μας, όπου εκεί από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 θα βρίσκεται ιατρικό επιτελείο για να περάσουν από εξετάσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τέλος τους γιατρούς μας κ. Λασδά (παθολόγο) και τον κ. Αναγνώστου (καρδιολόγο) για την πολύτιμη βοήθεια στο έργο μας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 6986609742”.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Φεστιβάλ στο γήπεδο Αφιδνών την Κυριακή 12 Ιουνίου

Αλλάζουν σελίδα οι ακαδημίες του Ατρόμητου Κερατσινίου-Όλα τα πρόσωπα που τις απαρτίζουν

Abola Team 3

ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΉΠΕΔΟ ΛΥΚΌΒΡΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ – ΤΡΊΤΗ – ΠΈΜΠΤΗ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ .

Abola Team 2