free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιο Champions League; Η ματσάρα της χρονιάς έγινε στο Νιούκαστλ με ΕΠΙΚΟ φινάλε! (video)

Το βράδυ της Τετάρτης όπου στο Champions League έγινε ο… κακός χαμός, στο Νησί διεξαγόταν το μεγάλο παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Championship, ανάμεσα στις πρώην… σαλονάτες, Νιούκαστλ και Νόριτς.

Μαθαίνοντας, λοιπόν, την εξέλιξη στα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, «καρακάξες» και «καναρίνια» είπαν να προσφέρουν στο Σεν Τζέιμς Παρκ μία αντίστοιχη παράσταση, με μία διαφορά: Το φινάλε.

Γιατί αυτό, ήταν ο ορισμός του ποδοσφαιρικού έπους!

Μέσα σε 40 λεπτά οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντορανς και άλλα δύο από τους Ζερόμ και Μέρφι κατάφεραν να προηγούνται με 3-1 στο 69′. Ο Γκέιλ απάντησε δύο λεπτά αργότερα, αλλά οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ παρά την πίεση που άσκησαν δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Ο διαιτητής έδωσε έξι λεπτά καθυστερήσεις στο τέλος, αλλά η Νιουκαστλ χρειάστηκε μόλις δύο για να κάνει μια τρομερή ανατροπή.
Στο 95′ ο Γκουφράν ήταν εκείνος που έκανε το 3-3 με κεφαλιά έπειτα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε οι παίκτες της Νόριτς είδαν τον Γκέιλ να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση και να γράφει το τελικό 4-3 μέσα σε απίστευτους πανηγυρισμούς.

 

ΠΗΓΗ: filathlos.gr
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/60sRGBhoDIA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας (5/4)

Abola Team 3

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα στους σημερινούς (17/10) αγώνες

Abola Team