free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Θρίαμβος Απόλλωνα Χαλανδρίου, 2-0 τον ΠΟΨ

 

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου κέρδισε, έστω και δύσκολα, στο «ντέρμπι του Κάτω Χαλανδρίου».

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας στη Β’ κατηγορία, είναι αυτό που έγινε στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου νωρίτερα το απόγευμα. Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων ο Απόλλων Χαλανδρίου δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να επικρατήσει με 2-0 του ΠΟ ψυχικού, σε ένα ματς που είχε χαρακτηριστικά τοπικού ντέρμπι. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή παρουσία, δημιουργώντας αρκετές καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Σύρακα, που όμως δεν τις εκμεταλλεύθηκαν.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 78′ για να ανοίξει το σκορ από τους κυανόλευκους, όταν ο Β. Κούκος επωφελήθηκε από την ασθενή απόκρουση του Χρανιώτη σε χτύπημα φάουλ του Γαλανόπουλου και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν δραματικά, με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παπαδόπουλου να πιέζουν για την ισοφάριση, την οποία άγγιξαν στο 87′ όταν ο Πετρουτσέας «σημάδεψε» δοκάρι με πλασέ. Στο 90′ ο Απόλλων έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92′) «κλείδωσε» το τρίποντο, με τον Οικονομόπουλο να εκμεταλλεύεται λάθος στην αντίπαλη άμυνα και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Σχίζας, με βοηθούς τους Τσατσούλη και Τζαβέλλα.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Ζιλάλι, Καπάνταης (82′ Μπέγκα), Κωνσταντάτος, Παπαδόπουλος, Μπραχιμλάρι, Γούλας (69′ Παπαπέτρου), Καρυστινός, Περουτσέας, Ναστούλης (66′ Κουκουμαφτσής), Σφήκας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κανέλλος (46′ Αρτσάνος), Λυμπερόπουλος, Θ. Κούκος (46′ Αντωνόπουλος), Κανδεράκης, Σταμάτης (68′ Β. Κούκος), Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήτρου, Παπουτσής.

*Φωτο: Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πανηγυρίζουν το ένα από τα δύο τέρματα της σημερινής συνάντησης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ασημάκης Κώστας (ΓΣ Αργυρούπολης): “Δεν αξίζει αυτή η εικόνα στην ομάδα μας”

abola10

Εστυλιανίδης στους Τράχωνες!

Ρένος Γιαμπουράς

Μελίσσια-Θύελλα Αγ.Δημητρίου 0-1 (Highlights)

admin