free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Νικηφόρο ξεκίνημα για Κηπούπολη

 

Η ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε με 1-0 της Κηφισιάς 2010 στο Ζηρίνειο.

 

Αυτό που ήθελε, πήρε στο Ζηρίνειο η Κηπούπολη και πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου επικράτησε με 1-0 της αξιόμαχης Κηφισιάς 2010, χάρη σε κοντινή προβολή του Ζήση στο 48′ μετά από σέντρα του Κούρτη. Από το πρώτο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι για να προηγηθούν στο σκορ, όμως οι προσπάθειες του Μαρτέκα -κατά κύριο λόγο- δεν βρήκαν στόχο. Κορυφαία στιγμή που καταγράφηκε σε αυτό το διάστημα, ήταν εκείνη του 35′ όταν ο έμπειρος φορ «σημάδεψε» δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 84′ ο Κωνσταντινίδης βρήκε… δίχτυα, ωστόσο σωστά το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Γενναίος, με βοηθούς τους Τεβεκέλη και Καπίρης.

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Φούσκας, Ζήκος, Α. Σώντας, Μητρόπουλος, Μουστάκας, Δαυίδ (17′ λ. τρ. Γκουτσιούδης), Λιάτης, Κλάδης, Λ. Σώντας, Καφαντάρης (46′ Μέτσο), Μουρτζούκος (68′ Τσοχαντάρης)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γ. Αγγελόπουλος, Κούρτης, Θ. Αγγελόπουλος, Λάππας, Αναγνώστου, Ζήσης, Μακρής, Πολυζωγόπουλος (75′ Διακάτος), Μαρτέκας (89′ Χ. Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης, Ζαχαρόπουλος (59′ Νομικός).

(Περιγραφή: Σταύρος Θανόπουλος)

Related posts

Κανελλάτου: Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο…

Abola Team

Τσιάκαλος: «Να πάμε ένα βήμα παραπάνω»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουτής Μιχάλης

Ρένος Γιαμπουράς